Απέκτησε μια δίμηνη διεθνή εμπειρία στο Erasmus+ "Time to be Welcome"

Αρθρογραφος: Erasmus+ Time to be Welcome,
Ημ/νια Έκδοσης: 12/04/2018
Κατηγορίες: Κοινωνία, Κόσμος


“Time to be Welcome” Erasmus+ volunteer…

Προσπαθείς να διαμορφώσεις την εικόνα σου για τον Κόσμο; 

Αν ο εθελοντισμός είναι για σένα τρόπος ζωής και αν θέλεις να ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία, για δύο μήνες, έλα και εσύ να γίνεις μέλος της διεθνούς μας ομάδας και πρόσθεσε στο βιογραφικό σου ένα σημαντικό στοιχείο.

Αν είσαι από 18 έως 30 ετών, άδραξε τη συναρπαστική ευκαιρία να εργαστείς εθελοντικά, για δύο μήνες φέτος το καλοκαίρι (Ιούνιο & Ιούλιο), για την υλοποίηση του προγράμματος Erasmus+  “Time to be WELCOME” που  πραγματοποιεί το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Οι εθελοντές που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα «Time to be Welcome : Summer Camp – Καλοκαιρινά Σχολεία» όπου μαζί με άλλους εθελοντές από όλη την Ευρώπη και σε συνεργασία με τοπικούς Πρόσκοπους της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας θα παρέχουν ένα πρόγραμμα για παιδιά στη δομή του σχολείου. Θα εξερευνήσουν θεματικές, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η προστασία του περιβάλλοντος, η παγκόσμια ειρήνη και όλα αυτά μέσα από το παιχνίδι και το ομαδικό πνεύμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, πατήστε εδώ ή στείλτε e-mail στο [email protected].
Παράταση δηλώσεων μέχρι νεωτέρας!

 

*Το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και καλύπτει έξοδα διαμονής, διατροφής και άλλα μηνιαία κόστη για τους δύο μήνες συμμετοχής.