Κοπή e-Πίτας Ελλήνων Προσκόπων 2022

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 02/02/2022
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Η Κοπή e-Πίτας ΕλλήνωνΠροσκόπων του νέου έτους, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, και πάλι διαδικτυακά, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, από ειδικά διαμορφωμένο studio.

 

Η διαδικτυακή εκδήλωσε ξεκίνησε με την τιμητική παρουσία του κου Αλέξανδρου Κοπτσή Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπ. Παιδείας & Θρησκευμάτων. Το εποπτεύων ως προς το έργου του ΣΕΠ Υπουργείο, εκπροσωπήθηκε επίσημα μετά από πολλά χρόνια σε σχετική εκδήλωση.

 



Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Γιώργος Χουρδάκης από την ιδιαίτερη πατρίδα του καλωσόρισε την προσκοπική και μη Ελλάδα και για πρώτη φορά έδωσε τον λόγο στον τέως Πρόεδρο του ΣΕΠ, Ισίδωρο Κανέτη για έναν σύντομο χαιρετισμό. Από το studio στην Αθήνα ο Αναπληρωτής Γενικός Έφορος και ο τέως Γενικός Έφορος Χριστόφορος Μητρομάρας κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, "έδωσαν πάσα' για το απολογιστικό βίντεο δράσεων του 2021.






Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία και ο χαιρετισμός του Γενικού Διευθυντή της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Γιάννη Ραζή ο οποίος - στο πλαίσιο της συνεργασίας μας - παρουσίασε τα συνοπτικά αποτελέσματα του πιλοτικού προγράμματος ανακύκλωσης.

 




Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Μόνιμος Βοηθός Γενικός Έφορος Νάσος Ευσταθίου παρουσίασε τους νικητές των Βραβείων Βερσή ενώ ξεχωριστό χρώμα έδωσαν οι ζωντανές συνδέσεις με Συστήματα Προσκόπων σε Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα και Ρέθυμνο.





Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, φυσικά πραγματοποιήθηκε η "κανονική" κοπή της Βασιλόπιτας και το φλουρί κέρδισε το Ιστορικό Αρχείο ενώ, κατ' όπιν κλήρωσης, το δεύτερο φλουρί "έπεσε" στο 7ο Σύστημα Προσκόπων Καλαμαριάς.

 

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ και ΥΓΙΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 

Δείτε το βίντεο της πίτας, όπως μεταδόθηκε LIVE στο YouTube