Παράταση Προγράμματος Ανακύκλωσης Συσκευών και Αξεσουάρ σε συνεργασία με Vodafone, έως 30 Απριλίου 2022

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 11/03/2022
A/A: 30 / 2022

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων


Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε.77/20.09.2021, σας γνωρίζουμε ότι το βραβευμένο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ που υλοποιεί το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σε συνεργασία με τη Vodafone θα παραταθεί και η καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση του προγράμματος ορίζεται η 30η Απριλίου 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα 20 Προσκοπικά Συστήματα που θα έχουν συγκεντρώσει και παραδώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα σε κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, θα κερδίσουν όπως κάθε χρόνο ένα χρήσιμο δώρο! Φέτος, το Σύστημα που θα έρθει πρώτο στην κατάταξη θα κερδίσει ένα drone DJI Mavic Mini και τα υπόλοιπα Συστήματα θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή 150€ για να προμηθευτούν ό,τι τους είναι απαραίτητο για τις δράσεις τους από το Προσκοπικό Πρατήριο.

Διαδικασία συμμετοχής:
(ισχύει η ίδια)
- Συγκεντρώνετε όσα περισσότερα αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων (κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, μπαταρίες κινητών τηλεφώνων, hands free, tablets, καλώδια, θήκες, προσόψεις κ.λπ.).
- Μέχρι τις 30.4.2022, τα πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα Vodafone (δείτε εδώ ποιο είναι δίπλα σας).
- Σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο καταστήματος πραγματοποιήστε την καταμέτρηση των αξεσουάρ & συσκευών, συμπληρώνεται και σφραγίζεται το σχετικό έντυπο (επισυνάπτεται).
- Αποστέλλετε το παραπάνω έντυπο στην ηλεκτρονική διεύθυνση ntsesmelopoulos@sep.org.gr μέχρι τις 30.4.2020, μαζί με μία φωτογραφία που αποτυπώνει τον κάδο ανακύκλωσης γεμάτο, μαζί με μέλη του Συστήματος.
- Σε περίπτωση που κάποιος υπεύθυνος καταστήματος, δηλώσει άγνοια του προγράμματος, υπάρχει η πληροφορία εντός της σελίδας του infoportal της Vodafone στα παρακάτω links τα οποία επισυνάπτονται προς διευκόλυνση:

Στόχος του προγράμματος είναι να συλλέξουμε όσες περισσότερες συσκευές και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας μπορούμε, με σκοπό την αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα.

Θυμίζουμε ότι από το 2008 μέχρι σήμερα, οι Έλληνες Πρόσκοποι έχουν ανακυκλώσει περισσότερες από 77.778 συσκευές κινητών και αξεσουάρ μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης, αριθμός ρεκόρ για αντίστοιχα προγράμματα. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο και να το μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα: https://youtu.be/n2PeInHWBp0 

Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sep.org.gr/vodafone ή επικοινωνήστε με τον Βοηθό Γενικό Έφορο Γ.Ε./Σ.Ε.Π. Κωνσταντίνο Εφραιμίδη (6945290509 ή [email protected]).

Καλούμε λοιπόν και φέτος όλα τα Προσκοπικά Συστήματα να συνεχίσουμε να κάνουμε τον Νόμο μας πράξη, συγκεντρώνοντας τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό στόχο: την προστασία της φύσης!

Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στην εφαρμογή των Στόχων:
12: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 
17:ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ
Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30_2022.pdf
AN.30_infoportal Vodafone.pdf
ΑΝ.30_VF_ΚΑΡΤΕΛΑ_2021.jpg
ΑΝ.30_Vodafone_Flyer_A5_2021.pdf
ΑΝ.30_003 A3 SCOUT RECYCLE_2021.pdf
ΑΝ.30_003 A3 SCOUT RECYCLE_2021-01.jpg