Μεθοδολογία Κλάδου Λυκοπούλων

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 09/12/2022
A/A: / 2022

Μεθοδολογία Κλάδου Λυκοπούλων
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 13/01/2023 έως 15/01/2023
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Προσκοπικό Κέντρο ΠΥ ΒΑ
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 03/01/2023
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Τοσουνίδης Κλήμης
Κόστος Συμμετοχής: 35 €

Υπεύθυνος Ενότητας : Τοσουνίδης Κλήμης, 


Τόπος: Προσκοπικό Κέντρο ΠΥ ΒΑ,


Οικονομική Διαχείριση : Π.Ε. Ανατολικής Αττικής,

 

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής : Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 έως και Κυριακή 15 Ιανουαρίου2022, και ώρα  18.30

 

Δικαίωμα συμμετοχής 

Για τη δήλωση συμμετοχής από το Ενήλικο Στέλεχος ή το Μέλος Προσκοπικού Δικτύου και την έγκρισή της από το προϊστάμενο Ενήλικο Στέλεχος (ΑΣ, ΠΕ) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-sep, οι οδηγίες βρίσκονται στην ενότητα «Βοήθεια» του e-sep ή μπορείτε να τις βρείτε εδώ.  Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δε διαθέτει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα e-sep, τις σχετικές οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε εδώ.


Όλες οι πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντες στην Προσκοπική Εκπαίδευση (για κάθε ρόλο χωριστά), βρίσκονται στην ενότητα "Εκπαίδευση Ενήλικων Μελών", της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π..

Για την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής ενότητας,προϋπόθεση αποτελεί η επιτυχής παρακολούθηση των Εκπαιδευτικών Ενοτήτων τουΚύκλου Εισαγωγικής Εκπαίδευσης.

 

Η αίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, θα γίνεται αποδεκτή μόνο μετην καταβολή της οικονομικής συμμετοχής. 

Ηαίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, θα γίνεται αποδεκτή μόνο με τηνκαταβολή της οικονομικής συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό. Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι καταβάλλουν το ποσό της συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, είτε με web-banking (από το πεδίο "Πληρωμές" της τράπεζας ALPHA BANK) είτε με φυσική παρουσία στην Τράπεζα στον λογαριασμό ALPHABANK  GR2401403620362002101067866 (Π.Ε. Ανατολικής Αττικής) στην αιτιολογία θα αναγράφεται ΜΚΛ-ΕΠΩΝΥΜΟ

Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρευρεθεί  και δεν ενημερώσει έγκαιρα για την απουσία του, το λιγότερο από 7 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους το ποσό δεν επιστρέφεται.

 

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των Προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.m