Οι Πρόσκοποι γιορτάζουν την "Ημέρα Σκέψης" με έναν πρωτότυπο τρόπο!

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 22/02/2019
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία


Με αφορμή την 22α Φεβρουαρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Προσκόπου, γνωστή στους Προσκόπους ως "Ημέρα Σκέψης", οι Πρόσκοποι σκέφτηκαν ότι θα ήταν ωραίο να ελέγξουν κατά πόσο ισχύει η ρήση.."μια φορά Πρόσκοπος, πάντα Πρόσκοπος".

Από την Προσκοπική Κίνηση έχουν περάσει εδώ και 109 χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, νέοι και νέες, τα οποία  στην πορεία της ζωής τους επέλεξαν το δικό τους μονοπάτι. Άλλοι έγιναν καλλιτέχνες, άλλοι επιχειρηματίες, ορισμένοι ασχολήθηκαν με την πολιτική, τη δημοσιογραφία ή τα κοινά. Για όλους κοινός παρανομαστής ήταν οι εμπειρίες και οι γνώσεις που κατέκτησαν μέσα από τον Προσκοπισμό, αλλά και οι αειθαλείς φιλίες.

Η Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων του Σ.Ε.Π. ετοίμασε ένα kit δώρου που περιείχε το προσκοπικό μαντήλι και τον κρίκο μαζί με μια κάρτα με το μήνυμα - call2action: «Μια φορά Πρόσκοπος, πάντα Πρόσκοπος - Φόρεσέ το και διάδωσε την ιδέα», χρησιμοποιώντας το #PantaProskopos. Αυτό το δώρο απεστάλη σε 45 επιδραστικούς influencers που δεν έχουν πια άμεση σχέση με τον Προσκοπισμό και τους καλούσε να μοιραστούν με τους followers τους μία προσωπική προσκοπική ανάμνηση την ημέρα του εορτασμού στα social media.



Για να δείτε ποιοί και πόσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, πατήστε εδώ.