Εκδρομή Λυκοπούλων στον Τριπόταμο Ημαθίας στις 24 & 25/11/2018.

Αρθρογραφος: Αστανάστας Ευτύχιος
Ημ/νια Έκδοσης: 18/12/2018
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Το «Τέρας του Λοχ Νες» εμφανίστηκε στον Τριπόταμο στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2018. Ένα βίντεο είχε εξάψει τη φαντασία διαφόρων ομάδων που μαζί με δημοσιογράφους και επικεφαλής τον συνταξιούχο καθηγητή γεωγραφίας, Sima Jonoski, είχαν αρχίσει τις έρευνες.

Το τέρας του Λοχ Νες ζει και είναι καλά... αλλά όχι στη Σκωτία. Ένα βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένα μυστηριώδες πλάσμα εντοπίστηκε... Καταμεσής του παρακειμένου Τριποτάμου. Μάλιστα κάποιοι αναρωτιούνται αν το τέρας του Λοχ Νες... πήγε στον Τριπόταμο για χειμερινή εκδρομή.

Μόλις λοιπόν Λυκόπουλα της 3ης και 5ης Αγέλης έλαβαν την πρόσκληση από τον κ. καθηγητή για να τον βοηθήσουν στις έρευνες δεν έχασαν στιγμή και επισκέφθηκαν τον όμορφο Τριπόταμο και το ποτάμι όπου εμφανίστηκε το Τέρας του Λοχ Νες για για να το ανακαλύψουν.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να ανιχνεύσουν την περιοχή για τα ίχνη του,να κάνουν μια μικρή πορεία στο δάσος μήπως και το εντοπίσουν και να πάρουν πληροφορίες για αυτό, να παίξουν με τα παιδιά του Τριποτάμου μπάλα και βόλλευ, να ζωγραφίσουν το μυθικό ζώο όπως το φαντάζονται και να δοκιμάσουν τις εγκυκλοπαιδικές τους γνώσεις στο βραδινό τηλεπαιχνίδι μας SCOUTS GAME NIGHT.

Με το τέλος της δράσης τα Λυκόπουλά μας γύρισαν καταενθουσιασμένα στην Βέροια ανυπομονώντας για την επόμενη εκδρομή τους.

Η 5η και η 3η Αγέλη Λυκοπούλων Βέροιας θα ήθελαν ευχαριστήσουν θερμά για την παραχώρηση του πολιτιστικού χώρου του Τριποτάμου και για την συνεχή υποστήριξή τους, τον Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου κ. Ιντζεβίδη Ευθύμιο και την Αντιπρόεδρο κα Λιάκου Ασπασία . Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Φώτη Αλεξιάδη , Λάζαρο Λάζο και Αντώνη Νούσιο-donuts , Βιβλιοπωλείο Προμηθέας για τις ευγενικές χορηγίες τους, όπως επίσης και όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και βοηθούν στις εκδρομές μας.

Με εκτίμηση

Ο Αρχηγός 5ου Συστήματος Προσκόπων

Παντελίδης Ανέστης