Γιορτή προσωπικού Ελλήνων Προσκόπων

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 19/12/2018
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Η γιορτή των εργαζομένων της Κεντρικής Διοίκησης των Ελλήνων Προσκόπων πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Προσκοπικού Κέντρου ΠΥ.ΒΑ.



Ο χώρος στον Λόφο Σχολών είχε φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τις οικογένειες των εργαζομένων και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου βάζοντάς μας όλους στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Για ακόμη μία φορά οι σεφ και η ομάδα ενηλίκων εθελοντών του ΠΥ.ΒΑ. ξεπέρασαν τον εαυτό τους και μας προσέφεραν ένα ιδιαίτερα προσεγμένο menu που κατάφερε να απογειώσει τους γευστικούς μας κάλυκες αλλά και να είναι μια οπτική πανδαισία.



Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους κ.κ. Τ. Σφακιανόπουλο και Κ. Πολίτη που είχαν την μουσική επιμέλεια της βραδιάς.



Την όμορφη αυτή βραδυά τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ι. Κανέτης, ο Γενικός Γραμματέας Κ. Πατηνιωτάκης, ο Γενικός Έφορος Χ. Μητρομάρας, ο Οικονομικός Σύμβουλος Η. Λουλούδας, ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Κ. Εφραιμίδης, ο Αναπλ. Γεν. Έφορος Ι. Σπύρου, η Δ. Παπαθεοδούλου, ο Ν. Καραϊσκος και ο Ζ. Αντωνιάδης.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Γενικός Έφορος και ο Γενικός Γραμματέας απήυθυναν σύντομους χαιρετισμούς και παρέδωσαν σε κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά ένα συμβολικό δώρο εκ μέρους του Σ.Ε.Π. καθώς και από ένα παιχνίδι για τα παιδιά τους.