Οι Έλληνες Πρόσκοποι σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” μαγείρεψαν για τους πυρόληκτους

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 08/08/2018
Κατηγορίες: Κοινωνία


ΟιΈλληνες Πρόσκοποι στο πλαίσιο τηςσυνεχούς εθελοντικής παρουσίας και προσφοράς στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά, έγιναν αποδέκτες επείγοντος αιτήματος στις 4 Αυγούστου, από το Συντονιστικό του Δήμου Μαραθώνα, σχετικά με την έλλειψη μαγειρεμένου φαγητού για τους πυρόπληκτους των περιοχών Μάτι και Νέου Βουτζά.

Κινητοποιηθήκαμε άμεσα και απευθυνόμενοι στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” ( η οποία αποδέχτηκε χωρίς δισταγμό την πρόσκλησή μας), αποφασίσαμε από κοινού το menu και προβήκαμε σε αγορές των απαραίτητων υλικών.

Το μαγείρεμα πραγματοποιήθηκε στους χώρουςτου Προσκοπικού Κέντρου ΠΥ.ΒΑ. από μάγειρες της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής“ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” και Ενήλικα Στελέχη των Ελλήνων Προσκόπων. Μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε για την ανάγκη, ετοιμάστηκαν και παραδόθηκαν 300 μερίδες φαγητού σε οικογένειες και άτομα που το είχαν ανάγκη.


Ευχαριστούμε θερμά την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής“ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της Κωνσταντίνο Μουζάκη, τον Γενικό της Γραμματέα Νικόλαο Δαούτη, τον Πρόεδρο των Junior Μελών Νικόλα Μουζάκη και τους άλλους εκλεκτούς συναδέλφους και φίλους της, για την άμεση ανταπόκρισή τους και την πολύτιμη συμβολή τους στην προετοιμασία 300 μερίδων εξαιρετικού φαγητού οι οποίες ετοιμάστηκαν τηρώντας απαρεγκλίτως κάθε υγειονομικό κανονισμό, με υλικά από χορηγίες για τους πυρόπληκτους και αγορές του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.