Μάγδα και Νικολίνα Ε-Υ-Γ-Ε!

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 01/08/2018
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία


Οι δικές μας Μάγδα και Νικολέτα Κεπεσίδου βρίσκονται ανάμεσα στα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Χάντμπολ που κατέκτησαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπιτς Χάντμπολ στο Καζάν της Ρωσίας.

Θέλει τεράστια ψυχική δύναμη, αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία όταν βρίσκεσαι για πρώτη φορά (ως αθλητής, ως ομάδα και ως χώρα) σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα και έρχεσαι αντιμέτωπος με ομάδες που, όπως η Βραζιλία, η Ισπανία και η Ρωσία, έχουν καθιερωθεί στο άθλημα και έχουν κατακτήσει διακρίσεις. Ωστόσο τα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Χάντμπολ ξεπέρασαν τον εαυτό τους και πραγματοποίησαν έναν πραγματικό άθλο.

Η Μάγδα και η Νικολίνα ανήκουν στην προσκοπική οικογένεια και ήταν μέχρι πρότινος μέλη του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης (2011 έως το 2017), ενώ παρά το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα του πρωταθλητισμού, συμμετείχαν στις δράσεις του Συστήματός τους και ήταν ενεργά μέλη της Προσκοπικής Κίνησης.

Ο Προσκοπισμός έχει υπάρξει και στο παρελθόν εκκολαπτήριο ταλέντων (αθλητικών, εικαστικών, καλλιτεχνικών) και είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε την πρόοδο και την εξέλιξη των μελών μας και την εκπλήρωση των ονείρων τους.

Οι ευχές όλων των Ελλήνων Προσκόπων είναι μαζί τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και στον επόμενο στόχο τους, την πρώτη τους συμμετοχή στα World Games, που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2019 στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.

Συγχαρητήρια σε όλη την Εθνική Ομάδα Γυναικών Χάντμπολ!