Δράση Κοινωνικού Μαγειρέματος ethelon @ ΠΥΒΑ

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 30/05/2018
Κατηγορίες: Κοινωνία


Την Τετάρτη 23 Μαΐου η ομάδα εθελοντισμού της Eurobank, Team up,  σε συνεργασία με την ethelon, πραγματοποίησε στην κουζίνα του Προσκοπικού Κέντρου ΠΥ.ΒΑ. μία δράση Κοινωνικού Μαγειρέματος.


Οι εθελοντές του προγράμματος, με το συντονισμό της ομάδας της ethelon, μαγείρεψαν όλοι μαζί 100 μερίδες σουτζουκάκια με ρύζι με την καθοδήγηση του σεφ Fahd, ιδρυτή του Tip the Chef και μέλος της ομάδας των Guerilla Chef.
Τις μερίδες φαγητού που ετοιμάστηκαν παρέλαβε, έπειτα από την υπόδειξη του οργανισμού «Μπορούμε», ο Σύλλογος Ορθόδοξων Γυναικών «Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων», ο οποίος διανέμει καθημερινά φαγητό σε 50-60 οικογένειες και μηνιαίως τρόφιμα σε περίπου 400 οικογένειες.


Οι εθελοντές του Προγράμματος που συμμετείχαν στην δράση, μαγείρεψαν, έγραψαν όμορφα μηνύματα καλοσύνης στα καπάκια για να προσφέρουν χαρά σε όσους τα διαβάσουν, συσκεύασαν τις μερίδες και τις παρέδωσαν στον οργανισμό, ο οποίος βρέθηκε στο χώρο και μίλησε με τους εθελοντές για το έργο του και για να τους ευχαριστήσει για τη συνεισφορά τους.