Συνάντηση της Ομάδας Εργασίας του Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου Γ.Ε.

Αρθρογραφος: Christodoularas Alexis
Ημ/νια Έκδοσης: 05/06/2018
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Ήταν ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο για την Ομάδα Εργασίας του Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου της Γενικής Εφορείας, η οποία πραγματοποίησε την ετήσια συνάντησή της, από τις 2 έως τις 3 Ιουνίου 2018.


Πέρασαν δύο μέρες με συζήτηση, σύνθεση απόψεων, νέες ιδέες, δραστηριότητες, αλλά και προετοιμασία της Ο.Ε. για τις καλοκαιρινές Μεγάλες Σύνθετες Δράσεις-Ταξίδια των Προσκοπικών Δικτύων, όπως και για τις δράσεις και ενέργειες της νέας προσκοπικής χρονιάς.


Η συνάντηση της Ομάδας Εργασίας του Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου της Γενικής Εφορείας πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη Βάση Ναυτοπροσκόπων «Ν. Πρίντζιος» της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.


Ένας γνώριμος χώρος για τον Κλάδο Προσκοπικού Δικτύου, καθώς η Βάση Ν/Π  μάς φιλοξένησε αρκετές φορές. Στις εγκαταστάσεις της έγιναν, το πρώτο Συνέδριο του Κλάδου μας το 2007 και δυο φορές το πρόγραμμα «Πρόσκοπος του Κόσμου» το 2013 και 2014. 


Τώρα λοιπόν, για άλλη μια φορά, στη Βάση Ν/Π, εργαστήκαμε ως Ομάδα Εργασίας του Κλάδου Π.Δ./Γ.Ε. έχοντας στο μυαλό μας να καλύψουμε τις ανάγκες των Μελών Π.Δ., των νέων ηλικίας 18-26 ετών υποστηρίζοντας και ενισχύοντας το πρόγραμμα των Προσκοπικών Δικτύων σε όλη την επικράτεια.


Ευχαριστούμε όσες και όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, για τη συνάντηση.

Καλές κατασκηνώσεις,
Μεγάλες Δράσεις Υπαίθρου και 
Μεγάλες Σύνθετες Δράσεις-Ταξίδια σε όλους!