Κοπή e-Πίτας Ελλήνων Προσκόπων 2021

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 14/02/2021
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Η Κοπή e-Πίτας Ελλήνων Προσκόπων του νέου έτους, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας καθώς και ειδική άδεια από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Από την Κεντρική Διοίκηση (στην οδό Πτολεμαίων στην Αθήνα) ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ισίδωρος Κανέτης και ο Γενικός Έφορος Χριστόφορος Μητρομάρας καλωσόρισαν ολόκληρη την Ελλάδα σε μία ιδιαίτερη κοπή πίτας, καθώς λόγων των περιοριστικών μέτρων δεν ήταν εφικτό να γίνει η κλασική εκδήλωση. Πάνω από 350 μέλη καθώς και φίλοι της Κίνησης  ήταν εκεί διαδικτυακά.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Έφορος κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού τους

Την εκδήλωση συντόνισε από την Θεσσαλονίκη η Υπεύθυνη Προσκοπικού Προγράμματος Κατερίνα Κοτσίνα ενώ στην Αθήνα ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Εφραιμίδης και ο Μόνιμος Βοηθός Γενικός Έφορος Νάσος Ευσταθίου παρουσίασαν τα αποτελέσματα του Προγράμματος Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων σε συνεργασία με τη Vodafone καθώς και τους αποδέκτες των Βραβείων Βερσή, αντίστοιχα. 


(αριστερά): Η Κατερίνα Κοτσίνα με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος 
(δεξιά): Ο Κωνσταντίνος Εφραιμίδης συνομιλεί με την Περιβαλλοντική Υπεύθυνη της Vodafone, Γεωργία Σακελλάρη αναφορικά με το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων


Δύο από τους τέσσερεις αποδέκτες του Βραβείου Βερσή

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το απολογιστικό βίντεο με τις δράσεις των Προσκόπων το έτος που πέρασε και φυσικά "κανονική" κοπή της Βασιλόπιτας. Κατ' όπιν κλήρωσης, το φλουρί "έπεσε" στο 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πεύκης Αττικής.

Τέλος, όπως πάντα η e-εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αναμνηστική φωτογραφία:



Ευχόμαστε ΚΑΛΗ και ΥΓΙΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δείτε το βίντεο της πίτας, όπως μεταδόθηκε LIVE στο YouTunbe και μέσω της πλατφόρμας ZOOM: