Εθνική Ασφαλιστική και Έλληνες Πρόσκοποι συνεχίζουν… ασφαλώς, για 13η χρονιά!

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 25/01/2021
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Η Εθνική Ασφαλιστική, η κορυφαία εταιρεία της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, πιστή στη στρατηγική κοινωνικής ευθύνης, για 13η συνεχή χρονιά, υπερήφανα στηρίζει το εθελοντικό έργο των μελών του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, της μεγαλύτερης εθελοντική, παιδαγωγικής κίνησης για νέους στην Ελλάδα.

Μέσω της στρατηγικής αυτής συνεργασίας η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει δωρεάν την ασφάλιση όλων των μελών κάθε ηλικίας των Προσκόπων, για τη συμμετοχή τους σε όλες τις προσκοπικές δράσεις, δείχνοντας την κοινωνική της ευαισθησία και το ενδιαφέρον της για έναν σύγχρονο Οργανισμό που προσπαθεί να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο. 

Για αυτή τη συνεργασία, εκ μέρους της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς δήλωσε: «Στηρίζουμε με μεγάλη χαρά, για μια ακόμα χρονιά, το σημαντικό έργο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων γιατί αξίες όπως η αλληλεγγύη και η υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου αποτελούν κεντρικό άξονα της εταιρικής μας κοινωνικής ευθύνης».

Εκ μέρους του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ισίδωρος Κανέτης συμπλήρωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι που εμπιστευόμαστε το πιο σημαντικό αγαθό, την υγεία μας, στην έμπειρη ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Λαμβάνοντας πάντα όλα τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα ασφαλείας, είμαστε σίγουροι ότι σύντομα τα χιλιάδες μέλη μας θα έχουν την δυνατότητα να χαρούν και πάλι τη φύση, τις ομορφιές του φυσικού περιβάλλοντος και του Προσκοπικού παιχνιδιού»