Δέντρο της Αγάπης από τους Προσκόπους Χολαργού

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 21/12/2020
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία


Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χολαργού την εβδομάδα των Χριστουγέννων, μάζευε τρόφιμα, είδη υγιεινής, ρούχα, παιχνίδια και βιβλία για ανθρώπους και οργανισμούς που τα έχουν ανάγκη! 

Την Κυριακή 20 Δεκέμβριου 2020, στολίστηκε το "Δέντρο της Αγάπης". Φάνταζε ένα απλό έλατο με λαμπάκια και στολίδια, αλλά δεν ήταν! Ήταν ένα δέντρο που γέμισε με στολίδια από όλες τις οικογένειες των μελών του Συστήματος αλλά και όσων συνδημοτών άκουσαν το κάλεσμα και το σημαντικότερο...γέμισε με ΔΩΡΑ!

Άνθρωποι από τον Δήμο Χολαργού-Παπάγου, είτε μέλη του συστήματος, είτε φίλοι και συγγενείς, είτε περαστικοί, αποφάσισαν να στερηθούν κάποια χρήματα και να προσφέρουν από λίγα εως πολλά πράγματα που για κάποιους ανθρώπους φαντάζουν πολυτέλεια! 



Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα ή πόσα πράγματα πρόσφερε ο καθένας. Σημασία έχει πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δίνουν σημασία στα απλά, βοηθούν όπου υπάρχει ανάγκη και χαμογελούν και με την πιο μικρή επιτυχία!

Το "Δέντρο της Αγάπης" γέμισε με όλα αυτά καθώς και όλος ο χώρος της λέσχης μας! Είμαστε τόσο χαρούμενοι γι'αυτό! Σύντομα τα πράγματα αυτά θα πάνε στους ανθρώπους για τους οποίους προορίζονται και το χαμόγελό τους ας είναι μια ευχή για μια καλύτερη χρονιά για όλους!