Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν.)

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 14/02/2020
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία


Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν.)

 

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων βρίσκεται σε μία συνεχόμενη προσπάθεια σύναψης "συμμαχιών" και μνημονίων συνεργασίας στρατηγικής σημασίας, με κρατικούς και μη φορείς, με στόχο την προώθηση του έργου και των δράσεών του.

 Στο πλαίσιο των ενεργειών αυτών αλλά και της εξωστρέφειας και των ανοικτών οριζόντων που πρέπει συνεχώς να καλλιεργούμε, την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και των Φορέων Ίδρυμα Νεολαίας Και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν.), από τον Πρόεδρο του Δ.Σ./Σ.Ε.Π. κ. Ισίδωρο Κανέτη,τον Πρόεδρο του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Κωνσταντίνο Δέρβο και τον Πρόεδρο του Ε.ΣΥ.Ν.κ. Αρμόδιο Δρίκο, παρουσία μελών και φίλων του Σ.Ε.Π. στην κατάμεστη αίθουσα του Σ.Ε.Π. "Αθανάσιος Λευκαδίτης" με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σ.Ε.Π.
 Αντικείμενο του Συμφώνου αυτού, είναι η συνεργασία και η ανάπτυξη συνεργασιών μέσα από κοινές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες προς ενίσχυση της επιτεύξεως των καταστατικών σκοπών των συνεργαζόμενων φορέων, για την υποστήριξη των νέων μέσα από διαμόρφωση κοινών στρατηγικών, αμοιβαίας γνωριμίας και κατανόησης καθώς και στενής αλληλεπίδρασης.