Αντιπροσωπείες Προσκόπων από Προσκοπικά Συστήματα έψαλλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 31/12/2019
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία


Αντιπροσωπείες Προσκόπων από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ελευσίνας,  του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κερατσινίου - Δραπετσώνας και του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χολαργού, έψαλλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής και στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης αντίστοιχα.

Πρόσκοποι από 1ο Σύστημα Προσκόπων Ελευσίνας και του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κερατσινίου - Δραπετσώνας, έψαλλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Υπουργό Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη στον Γενικό γραμματέα του Υπουργείου και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος κ. Θεόδωρο Κλιάρη.



Πρόσκοποι από 1ο Σύστημα Προσκόπων Ν. Ψυχικού, έψαλλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Κωστή Χατζηδάκη. 




Επίσης, Πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χολαργού, έψαλλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια βίου μάθησης, κ. Κωνστνατίνο Δέρβο.


Ο κ. Δέρβος σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: 
Σήμερα υποδεχτήκαμε το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χολαργού για να μας πουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και το γραφείο γέμισε με χαμόγελα και παιδικές φωνές, ό,τι καλύτερο για την αποφώνηση του 2019.
Καλή χρονιά σε όλες και όλους!


Όλοι οι εκπρόσωποι της Ελληνικής πολιτείας, συνεχάρησαν για την παρουσία τους, όλα τα μέλη των αντιπροσωπιών και ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες και προέτρεψαν όλα τα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης να συνεχίσουν το έργο προσφοράς κι αλληλεγγύης