Γιορτή προσωπικού του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 16/12/2019
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε για άλλη μία χρονιά, το Σάββατο που μας πέρασε,  η καθιερωμένη γιορτή του υπαλληλικού προσωπικού του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στον φιλόξενο και αποδεδειγμένα «gourmet» ΠΥ.ΒΑ.



Ο Αρχηγός του κέντρου, κ. Δημήτρης Σπυράκος με τους υπαρχηγούς του, κυρίους Σάκη Ζαχαρία και Άλκη Λασκαρίδη αλλά και τα μέλη της ομάδας εργασίας, τους κυρίους Γιώργο Νιανιάρα, Ντίνο Σταύρου και  Μιχάλη Ματζαβίνο,  για άλλη μία φορά υπερέβαλαν εαυτούς και χάρισαν στο προσωπικό του Σ.Ε.Π. μία αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη βραδιά συνοδευόμενη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες και εξαιρετικές λιχουδιές οι οποίες άφησαν ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο και όχι τυχαία, μια και το menu το είχε αναλάβει επαγγελματίας ΣΕΦ κ. Στάθης Πιπέρας.



 Οι εκπλήξεις και τα ευφάνταστα πιάτα, διαδέχονταν το ένα το άλλο δίχως σταματημό με αποτέλεσμα η κάθε παρουσίαση πιάτου να συνοδεύεται με επιφωνήματα ενθουσιασμού. Καλαίσθητος κατάλογος με το περιεχόμενο του εορταστικού δείπνου, και εύγευστα πιάτα των οποίων οι παρουσίαση δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από πιάτα ενός ακριβού επώνυμου εστιατορίου.



Την γιορτή προσωπικού τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ.Ισίδωρος Κανέτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Κασμίρογλου, ο Γενικός μας Έφορος,κ. Χριστόφορος Μητρομάρας, ο Αναπληρωτής Γενικός Έφορος κ. Παντελής Προμπονάς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Πατινιωτάκης, ο Οικονομικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Λουλούδας, ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κ. Κώστας Εφραιμίδης, ο Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας κ. Κώστας Τάτσης και το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.Π. κ. Νίκος Καραϊσκος. 



Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης, τον λόγο πήρε ο Μόνιμος βοηθός Γενικός Έφορος και διευθυντής Προσκοπικού προγράμματος και υπηρεσιών Σ.Ε.Π. κ. Αθανάσιος Ευσταθίου ο οποίος απευθυνόμενος προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα διαβεβαίωσε για την ποιοτική δουλειά που προσφέρουν σε καθημερινή βάση οι υπάλληλοι του Σ.Ε.Π. από κάθε επιστασία και από κάθε πόστο. Την σκυτάλη παρέλαβε ο Γενικός Έφορος Χριστόφορος Μητρομάρας, οποίος τόνισε πως το προσωπικό του Σ.Ε.Π. αποτελεί έναν πνεύμονα οξυγόνου για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος. 

Στην συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Π. κ. Κώστας Πατινιωτάκης, αφού ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την προσφορά και συνδρομή στην καλή λειτουργία των υπηρεσιών του Σ.Ε.Π. κάλεσε έναν προς έναν τους υπαλλήλους για να τους μοιράσει δώρα για τα Χριστούγεννα. Ανάμεσα στα δώρα και ένα κουτάκι το οποίο εμπεριείχε ένα κουπόνι του κρατικού λαχείου, το οποίο ήταν πρωτοβουλία της Συμβούλου, κ. Δέσποινας Παπαθεοδούλου.



Άλλη μία γιορτή προσωπικού έφτασε στο τέλος της, αφήνοντας όμορφες αναμνήσεις και χαμόγελα στα πρόσωπα όσων συμμετείχαν με μία ευχή στα χείλη όλων…

και του Χρόνου!