Ψηφίστε τους Έλληνες Προσκόπους στα Bravo Sustainability & Dialogue Awards

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 22/11/2019
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Περιβάλλον


Οι Έλληνες Πρόσκοποι συμμετέχουν για πρώτη φορά στα Bravo Sustainability & Dialogue Awards με το πρόγραμμα της ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ (ΠΟΔΑΖ).

Ο θεσμός Bravo αποτελεί τον μεγαλύτερο κοινωνικό διάλογο για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης που αναπτύσσεται στη χώρα μας, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από ΦΟΡΕΙΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Σε όλες τις κατηγορίες βράβευσης υπάρχει ανοιχτή ψηφοφορία από το κοινό, η οποία σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε τις πρωτοβουλίες από κάθε συμμετέχουσα ομάδα και κάθε Θεματικό Πυλώνα ψηφίζοντας και με την ψήφο σας να συμβάλλετε στην ανάδειξη των καλύτερων!

Το πρόγραμμα της ΠΟΔΑΖ, που το "τρέχει" η Εφορεία Εφαρμογής Προγραμμάτων Περιβάλλοντος, αποτελεί μια πρωτοβουλία των Προσκόπων με στόχο τη δημιουργία ενός πανελλήνιου δικτύου εθελοντών διασωστών, που θα συνεπικουρούν το έργο των Περιβαλλοντικών Οργανώσεων προστασίας της Άγριας Ζωής (wildlife).

Για να μας ψηφίσετε μπείτε εδώ (https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting?a=1&b=6) και ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία:
  1. πηγαίνετε στο "Αναζητήστε Πρωτοβουλία"
  2. επιλέξτε Πυλώνα: "BRAVO ENVIRONMENT"
  3. επιλέξτε Οργανισμό: "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
  4. πατήστε: "Αναζήτηση"
  5. επιλέξτε την υποψηφιότητά μας και ΨΗΦΙΣΤΕ: "Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ!
Βοηθήστε μας με την ψήφο σας να αναδείξουμε την προσπάθεια αυτή, ως μία πρακτική που συμβάλει τόσο στην βιώσιμη οικονομία όσο και στην λειτουργία μιας κοινωνίας με περιβαλλοντική υπευθυνότητα και κοινωνική συνοχή, υποστηρίζοντας τη ποιότητα ζωής όλων μας!