Άμφισσα : Εργαστήριο: "Μεγάλες κατασκευές"

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 23/01/2024
A/A: / 2024

Εργαστήριο: "Μεγάλες κατασκευές"
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 17/02/2024 έως 17/02/2024
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Άμφισσα Φωκίδας
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 06/02/2024
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Ιωσηφίδης Ιωάννης
Κόστος Συμμετοχής: 10 €

Υπεύθυνος Ενότητας : Ιωσηφιδής Ιωάννης, 

Τόπος : Άμφισσα Φωκίδας

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής : Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 09.00 έως και 16.00  

Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής: Πληρωμή επί τόπου στον υπεύθηνο της Ενότητας

Οικονομική Διαχείριση : Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας & Ευβοίας

Δικαίωμα συμμετοχής 
Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη και Μέλη Προσκοπικού Δικτύου που έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν καταβάλλει το ποσό της οικονομικής συμμετοχής (όπου απαιτείται) και η αίτησή του έχει εγκριθεί από την Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. 

Για την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής ενότητας, προϋπόθεση αποτελεί η επιτυχής παρακολούθηση των Εκπαιδευτικών Ενοτήτων του Κύκλου Εισαγωγικής Εκπαίδευσης.

Δήλωση συμμετοχής 
Για τη δήλωση συμμετοχής από το Ενήλικο Στέλεχος ή το Μέλος Προσκοπικού Δικτύου και την έγκρισή της από το προϊστάμενο Ενήλικο Στέλεχος (ΑΣ, ΠΕ) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-sep, οι οδηγίες βρίσκονται στην ενότητα «Βοήθεια» του e-sep ή μπορείτε να τις βρείτε εδώ Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δε διαθέτει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα e-sep, τις σχετικές οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Όλες οι πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντες στην Προσκοπική Εκπαίδευση (για κάθε ρόλο χωριστά), βρίσκονται στην ενότητα Εκπαίδευση Ενηλίκων Μελών”,της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π..

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των Προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 114 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΑΠΙΔΕΥΣΗ