Δέλτα Φαλήρου : Ο Προσκοπισμός

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 08/11/2023
A/A: / 2023

Ο Προσκοπισμός
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Σαρωνικού
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 25/11/2023 έως 25/11/2023
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 15/11/2023
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Πολυζώης Σπύρος
Κόστος Συμμετοχής: €

Υπεύθυνος  Ενότητας : Πολυζώης Σπύρος, 

 

Τόπος : Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Κέντρο ΔέλταΦαλήρου

 

Ημερομηνίες & ώρεςδιεξαγωγής: Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, και ώρα17.30 έως και 20.30 

 

Δικαίωμα συμμετοχής 

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσειςέχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη και Μέλη Προσκοπικού Δικτύου που έχουν δηλώσεισυμμετοχή, έχουν καταβάλλει το ποσό της οικονομικής συμμετοχής(όπου απαιτείται)και η αίτησή του έχει εγκριθεί από την Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. 

                                           

Δήλωση συμμετοχής 

Για τη δήλωση συμμετοχής από το ΕνήλικοΣτέλεχος ή το Μέλος Προσκοπικού Δικτύου και την έγκρισή της από το προϊστάμενοΕνήλικο Στέλεχος (ΑΣ, ΠΕ) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-sep,οι οδηγίεςβρίσκονται στην ενότητα «Βοήθεια» του e-sep ή μπορείτε να τις βρείτε εδώ.  Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενοςδε διαθέτει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα e-sep, τις σχετικές οδηγίεςμπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Όλες οι πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντεςστην Προσκοπική Εκπαίδευση (για κάθε ρόλο χωριστά), βρίσκονται στηνενότητα "ΕκπαίδευσηΕνήλικων Μελών", της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π..

 

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μαςεπιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των Προσκοπικώνεκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει ηΠολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας,όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτεροκοινωνικό περιβάλλον.

 

 

 

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων,των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνιαεφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλονταςστη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.

4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ