Θεσσαλονίκη : Ο Προσκοπισμός

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 06/11/2023
A/A: / 2023

Ο Προσκοπισμός
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Θεσσαλονίκης
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 02/12/2023 έως 02/12/2023
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Κτίριο Π.Ε. Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Εκδηλώσεων) Βασ. Γεωργίου 1Α
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 22/11/2023
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Φουντούλης Αντώνης
Κόστος Συμμετοχής: €

Υπεύθυνος Ενότητας : Φουντούλης Αντώνης

 

Τόπος : Κτίριο Π.Ε. Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Εκδηλώσεων) Βασ. Γεωργίου 1Α,

 

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, και ώρα 10.00 έως και 13.00 

 

Δικαίωμα συμμετοχής 

Δικαίωμα συμμετοχής στιςΕκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη και Μέλη Προσκοπικού Δικτύου πουέχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν καταβάλλει το ποσό της οικονομικής συμμετοχής(όπου απαιτείται) και η αίτησή του έχει εγκριθεί από την Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. 

                                             

Δήλωση συμμετοχής 

Για τη δήλωση συμμετοχής από τοΕνήλικο Στέλεχος ή το Μέλος Προσκοπικού Δικτύου και την έγκρισή της από τοπροϊστάμενο Ενήλικο Στέλεχος (ΑΣ, ΠΕ) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-sep,οι οδηγίες βρίσκονται στην ενότητα «Βοήθεια» του e-sep ή μπορείτε να τις βρείτε εδώ.  Σε περίπτωση που οεκπαιδευόμενος δε διαθέτει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα e-sep, τιςσχετικές οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Όλες οι πληροφορίες για όλους τουςσυμμετέχοντες στην Προσκοπική Εκπαίδευση (για κάθε ρόλο χωριστά), βρίσκονταιστην ενότητα "ΕκπαίδευσηΕνήλικων Μελών", της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π..

 

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μαςεπιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια τωνΠροσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας πουέχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τουςοικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στοευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 

 


Οι Πρόσκοποι, μέσω τωνπρογραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε.,συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.

4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ