Χορτιάτης : Κ7Λ. Κατασκηνωτική Ημέρα - Μεγάλη Δράση Υπαίθρου στην Αγέλη Λυκοπούλων

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 25/01/2023
A/A: / 2023

Κ7Λ. Προκατασκήνωση - Κατασκήνωση - Ο Προγραμματισμός στην Κατασκήνωση Αγέλης Λυκοπούλων
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 20/04/2023 έως 23/04/2023
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Προσκοπικό Κέντρο "Θ. Λίτσας" Χορτιάτης Θεσσαλονίκης
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 05/04/2023
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Αντύπα Μαρία
Κόστος Συμμετοχής: 50 €

Υπεύθυνη Ενότητας : Αντύπα Μαρία,  

Τόπος : Προσκοπικό Κέντρο "Θ. Λίτσας" Χορτιάτης,

Ημερομηνία διεξαγωγής: Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 και ώρα 09.00 έως και Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 18.00.

Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής: Πληρωμή μέσω RF 

Υπεύθυνος Οικονομικής Διαχείρισης : Γενική Εφορεία

Δικαίωμα συμμετοχής 
Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν καταβάλλει το ποσό της οικονομικής συμμετοχής σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τον Κύκλο Μεθοδολογίας Κλάδου Λυκοπούλων και την Ενότητα Κ50Λ (Ερωτηματολόγιο Κ1, Κ2, Κ3, Κ4, Κ5)..

Δήλωση συμμετοχής 

Για τη δήλωση συμμετοχής από το Ενήλικο Στέλεχος ή το Μέλος Προσκοπικού Δικτύου και την έγκρισή της από το προϊστάμενο Ενήλικο Στέλεχος (ΑΣ, ΠΕ) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-sep, οι οδηγίες βρίσκονται στην ενότητα «Βοήθεια» του e-sep ή μπορείτε να τις βρείτε εδώ.  Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δε διαθέτει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα e-sep, τις σχετικές οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Όλες οι πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντες στην Προσκοπική Εκπαίδευση (για κάθε ρόλο χωριστά), βρίσκονται στην ενότητα "Εκπαίδευση Ενήλικων Μελών", της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π..

Η αίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, θα γίνεται αποδεκτή μόνο με την καταβολή της οικονομικής συμμετοχής. 

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι έχοντας τον κωδικό RF καταβάλλούν το ποσό της συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, είτε με web-banking (από το πεδίο"Πληρωμές" της τράπεζας ALPHA BANK) είτε με φυσική παρουσία στην Τράπεζα.

Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρευρεθεί  και δεν ενημερώσει έγκαιρα για την απουσία του, το λιγότερο από 7 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους το ποσόν της συμμετοχής δεν θα επιστρέφεται.

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Οι εκπαιδευόμενοι θα διανυκτερεύσουν στο Προσκοπικό Κέντρο.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.m