Π3. Γαλλική Σκαπανική (1η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 19/10/2022
A/A: / 2022

Π3. Γαλλική Σκαπανική
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Χίου
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 11/11/2022 έως 13/11/2022
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Καστρομηνά Χίου
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 01/11/2022
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Κωτσάτης Ηλίας
Κόστος Συμμετοχής: 35 €

Υπεύθυνος Σχολής: Κωτσάτης Ηλίας

Τόπος : Καστρομηνά Χίου


Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκυεή 11 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.00 έως και Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 22.00.


Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής: Πληρωμή μέσω RF 


Υπεύθυνος Οικονομικής Διαχείρισης : Περιφερειακή Εφορεία Χίου


Δικαίωμα συμμετοχής

Τη Σχολή μπορούν να παρακολουθήσουν Βαθμοφόροι με Εντολή Διοίκησης ή Μέλη Προσκοπικών Δικτύων, που έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Προκειμένου ένα Ενήλικο Στέλεχος ή Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέρος στην Εκπαίδευση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσω του e-sep, η Αίτηση Συμμετοχής του. Oδηγίες υποβολή μπορείτε να βρείτε στο e-sep.eu στην "Βοήθεια"  https://topsoftwandtrain.atlassian.net/wiki/spaces/ESEP/pages/23330824  μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Η αίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα γίνεται αποδεκτή, μόνο με την πληρωμή στον τραπεζικό λογαριασμό της Π.Ε Χίου με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριαμό  ALPHA BANK GR3301409040904002101021744.


Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής Εκπαιδευόμενου ισχύουν τα παρακάτω σχετικά με την επιστροφή της οικονομικής συμμετοχής:

Όταν η ακύρωση γίνει 10 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης επιστρέφεται το σύνολο των καταβεβλημένων χρημάτων στον Εκπαιδευόμενο.
Όταν η ακύρωση γίνει 7-10 ημερολογιακές ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης της Εκπαίδευσης επιστρέφεται το 70% των χρημάτων της συμμετοχής.
Όταν η ακύρωση γίνει σε λιγότερο από 7 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους λειτουργίας της, παρακρατείται το σύνολο των καταβεβλημένων χρημάτων από τον Εκπαιδευόμενο.

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου ! Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στην εφαρμογή του Στόχου www.scouts4sdgs.gr. 4 : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ