Αττική : Ν4. Πιστοποίηση Πτυχίου Κυβερνήτου Ιστιοφόρου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους με πιστοποίηση LR

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 11/09/2023
A/A: / 2023

Ν4. Πιστοποίηση Πτυχίου Κυβερνήτου Ιστιοφόρου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους με πιστοποίηση LR
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 23/09/2023 έως 29/09/2023
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 01/09/2023
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Μαρούσος Δημήτρης
Κόστος Συμμετοχής: 50 €

Υπεύθυνος Σχολής: Μαρούσος Δημήτριος

Θεωρητικό Μέρος: από Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:00 έως την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00

Πρακτικό Μέρος: από Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:00 έως Παρασκευή 29 2023 και ώρα18:00 στο Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό & Ναυταθλητικό ΚέντροΔέλτα Φαλήρου.

Τόπος : Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό & Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου

Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής:  Έκδοση ταυτότητας πληρωμής RF

Πιστοποίηση Παλαιοτέρων Πτυχίων

Εφόσονο αριθμός Εκπαιδευομένων έχει συμπληρωθεί και υπάρχουν Κυβερνήτες επιθυμούντεςνα λάβουν πιστοποιημένο πτυχίο, αυτοί συγκροτούν ιδιαίτερη ομάδα προκειμένου να εκπληρώσουν τις τεθείσες προϋποθέσεις. Η ομάδα αυτή δεν μπορεί να υπερβαίνει σεαριθμό το 1/3των Εκπαιδευομένων. Αν επιθυμούν περισσότεροι να πιστοποιηθούν γίνεται επιλογή με βάση το χρόνο υποβολής της αίτησης. Σε κάθε περίπτωση οι πιστοποιούμενοι κάτοχοι πτυχίου Κυβερνήτου πρέπει να εκτελέσουν εν πλω τα προβλεπόμενα για όλους τους εκπαιδευομένους αντικείμενα.

 

Τη Σχολή μπορούν να παρακολουθήσουν Κυβερνήτες με Εντολή Διοίκησης, οι οποίοι έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. 

 

Οι Κυβερνήτες θα πρέπει να συμμετέχουν σε όλο το ταξίδι και να παρακολουθήσουν τα θέματα (‘Έρευνα & Διάσωση" – “Διαχείριση Λάθους” – ‘’Στοιχεία Πυρόσβεσης σε σκάφος’’ – ‘’Πλούς με περιορισμένη ορατότητα’’ – Έρευνα Tομέος(για εντοπισμό ναυαγού’’) και θα λάβουν το Πτυχίο τους με πιστοποίηση Lloyds Register χωρίς να υποβληθούν εκ νέου σε εξετάσεις.


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στην εφαρμογήτου Στόχου 4 : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ