Επικοινωνιακό υλικό 110 ετών για τα Κλιμάκια

Γενική Εφορεία
Date Issues: 09/10/2019
Nb: 74 / 2019


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε. 62/4.9.2019, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με αφορμή την επέτειο εορτασμού των 110 χρόνων του Ελληνικού Προσκοπισμού, η Γενική Εφορεία αποφάσισε α) να προσφέρει δωρεάν ως αναμνηστικό σε όλες τις Περιφερειακές Εφορείες από μία σημαία με το λογότυπο εορτασμού των 110 χρόνων του Ελληνικού Προσκοπισμού και β) να προχωρήσει σε μία μαζική παραγωγή επικοινωνιακού υλικού (beach flags, roll up banners & σημαίες). 

Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να βοηθήσουμε τις Περιφερειακές Εφορείας και κατ’ επέκταση τα Προσκοπικά Κλιμάκια:
να επικοινωνήσουν πιο αποτελεσματικά το έργο που επιτελεί η Προσκοπική Κίνηση στις τοπικές κοινωνίες, 
να έχουν μία ομοιόμορφη και ορθή επικοινωνιακά εικόνα στις εκδηλώσεις που συμμετέχουν ή όπου καλούν την τοπική κοινωνία να συμμετέχει,
να έχουν τη δυνατότητα επιλογής του υλικού που χρειάζονται και να το προμηθευτούν σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εκτός από το επικοινωνιακό υλικό για χρήση από όλα τα Προσκοπικά Κλιμάκια, που έχει θέσει στη διάθεσή σας η Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε., δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε Περιφερειακή Εφορεία και τα Προσκοπικά Συστήματα να αποκτήσουν υλικό προβολής με το επετειακό λογότυπο των 110 χρόνων Ελληνικού Προσκοπισμού (beach flags, roll up banners & σημαίες) που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους (αριθμητικά αλλά και σε είδος).


Τα κόστη παραγωγής για τα beach flags, τα banners και τις σημαίες ανά τεμάχιο θα εξαρτηθούν από το σύνολο της παραγγελίας που θα κάνουμε στον κατασκευαστή. Μία πρώτη εκτίμηση κόστους είναι:
Beach flag (0,75 cm Χ 3,00 m) από 71€ έως 90€ (ανά τεμάχιο)
Roll up banner (0,80 cm Χ 2,00 m) από 22€ έως 50€ (ανά τεμάχιο)
Σημαία (1,00 m Χ 1,50 m) από 14€ έως 18€ (ανά τεμάχιο)

Ο τρόπος αποπληρωμής και τα κόστη αποστολής των υλικών προβολής θα διευθετηθούν απευθείας με την Οικονομική Υπηρεσία της Κεντρικής Διοίκησης του Σ.Ε.Π.

Παρακαλούμε να αποστείλετε στην Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Σ.Ε.Π. (κα Μαρία Μπενά [email protected]), το αργότερο έως τις 25 Οκτωβρίου 2019, αναλυτική λίστα με το υλικό επικοινωνίας της επιλογής σας (επισυνάπτουμε ειδική φόρμα).

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε να συμβουλεύεστε τον Οδηγό χρήσης Επετειακού Λογοτύπου 110 χρόνων, καθώς η ορθή εφαρμογή των όσων συμβάλλει ουσιαστικά στην διατήρηση και στην ενίσχυση της καλής εικόνας και φήμης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Είμαι βέβαιος ότι η παροχή και χρήση ομοιόμορφου υλικού επικοινωνίας θα συμβάλλει ουσιαστικά στο να προβάλλουμε μία ενιαία και θετική εικόνα για την Προσκοπική Κίνηση στην Ελλάδα.


Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 74_2019.pdf
Φόρμα για παροχή επικοινωναικού υλικού.docx