Υποστήριξη του αγώνα δρόμου Be2Run Greece με εθελοντές

Γενική Εφορεία
Date Issues: 19/09/2019
Nb: 66 / 2019


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Στις 10 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. στο Μαρούσι, ο αγώνας δρόμου B2Run Greece. Πρόκειται για το μεγαλύτερο corporate running party στην Ευρώπη, το οποίο το 2018 πραγματοποιήθηκε σε 45 πόλεις σε 11 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες και συγκέντρωσε περισσότερες από 230.000 συμμετοχές (περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ).   

Στόχος του αγώνα δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, η ψυχαγωγία, η παρακίνηση, η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, η αλληλοϋποστήριξη και η δημιουργία δεσμών μεταξύ υπαλλήλων αλλά και εταιριών. 

Η εταιρεία EY ZHN Greece που έχει την ευθύνη διοργάνωσης του αγώνα, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την συμβολή του εθελοντισμού, με τη στήριξη του οποίου στελεχώνονται σημαντικοί τομείς της διοργάνωσης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους δρομείς και θεατές, έχει προσκαλέσει το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων να συμμετέχει και να συνδράμει με 50 εθελοντές (ηλικίας 13-99 ετών) τη διεξαγωγή του αγώνα. 

Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους την Πέμπτη 10/10/2019 και συγκεκριμένα από τις 15:30 που ξεκινά η προσέλευση των αθλητών στον χώρο. Η έναρξη του αγώνα είναι στις 17:30 και η διαδρομή των 5 χλμ. διασχίζει περιμετρικά ολόκληρο τον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α. με ενδιάμεσο σταθμό υδροδοσίας και τερματισμό μέσα στο στάδιο, όπου θα τους παραδίδεται το μετάλλιό τους. Η εκδήλωση συνεχίζεται με τις απονομές των νικητών, φαγητό και ολοκληρώνεται με μία συναυλία. Οι εθελοντές θα είναι επιφορτισμένοι με τις κάτωθι δραστηριότητες:
 
Κατεύθυνση δρομέων στον αγώνα δρόμου
Απονομή μεταλλίων στους δρομείς
Φύλαξη αντικειμένων
Συντονισμός εκκίνησης
Παροχή νερού στον σταθμό υδροδοσίας 
Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του αγώνα δρόμου B2Run Greece προσφέρει στους εθελοντές:
Branded πορτοκαλί κορδόνι
Συλλεκτικό παγούρι
Ελαφρύ σακίδιο πλάτης
Χώρο φύλαξης πραγμάτων
Αναψυκτικό ή Alcohol Free μπύρα στον τερματισμό
Food festival μετά το τέλος του αγώνα
Party μετά το τέλος του αγώνα
Σεμινάριο (διάρκειας 3 ωρών) με θέμα : «Πως να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση στην εύρεση
εργασίας»
Συστατική επιστολή σε όλους τους ενήλικες


Καλούμε όλα τα Μέλη μας που ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν εθελοντικά τη διοργάνωση του B2Run Greece να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας ένα email στην κυρία Μαρία Μπενά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Σ.Ε.Π. (email: [email protected], τηλ.: 216-9007246).

Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 66_2019.pdf