Οδηγός χρήσης Επετειακού Λογοτύπου 110 χρόνων Ελληνικού Προσκοπισμού

Γενική Εφορεία
Date Issues: 16/09/2019
Nb: 63 / 2019


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε. 62/4.9.2019, σας παρουσιάζουμε σήμερα τον «Οδηγό Χρήσης Επετειακού Λογοτύπου 110 χρόνων Ελληνικού Προσκοπισμού». 

Το επετειακό λογότυπο θα μας συντροφεύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 και για τον λόγο αυτό η Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε., σε συνεργασία με την εταιρεία Pollen Advertising S.A. δημιούργησε αυτόν τον οδηγό χρήσης. 

Η έκδοση αυτή έρχεται να συμπληρώσει τον  Οδηγό Λογοτύπου του Σ.Ε.Π. (Brand Manual) και παρακαλούμε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες για την ορθή χρήση τόσο του επετειακού όσο και του κλασικού μας λογοτύπου. 

Για οποιαδήποτε απορία ή υποστήριξη στον σχεδιασμό, μπορείτε να απευθύνεστε στην Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε. ([email protected]) ή στην Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Σ.Ε.Π. (κα Μαρία Μπενά [email protected]). 

Toν «Οδηγό χρήσης Επετειακού Λογοτύπου 110 χρόνων Ελληνικού Προσκοπισμού», μπορείτε να τον κατεβάσετε εδώ: www.sep.org.gr/el/static/logotypa. Στον ίδιο σύνδεσμο θα βρείτε και όλα τα λογότυπα και τα πρότυπα επιστολών.

Σας θυμίζουμε ότι όλα τα υλικά επικοινωνίας (εγχειρίδια, λογότυπο, επικοινωνιακό υλικό κ.λπ.) μπορείτε να τα αντλείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο: www.sep.org.gr/el/static/eikona-epikoinonia-mme. 

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την ορθή χρήση του επετειακού λογοτύπου.


Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 63_2019.pdf
110 logo guideline.pdf