5o Πανελλήνιο Προσκοπικό Jamboree

Γενική Εφορεία
Date Issues: 10/05/2019
Nb: 33 / 2019


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Το 2020, ο Ελληνικός Προσκοπισμός θα γιορτάσει 110 χρόνια αδιάλειπτης δυναμικής παρουσίας στην Πατρίδα μας. Στο πλαίσιο ενεργειών και δράσεων εορτασμού, με χαρά σας ανακοινώνω την πραγματοποίηση του 5ου Πανελλήνιου Προσκοπικού Jamboree.

Το κορυφαίο προσκοπικό γεγονός - δέκα χρόνια από το τελευταίο 4ο Πανελλήνιο Προσκοπικό Jamboree στα Καμένα Βούρλα - επιστρέφει για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 110 χρόνια παρουσίας της Προσκοπικής Κίνησης στην Ελλάδα, να γνωριστούμε, να βιώσουμε νέες εμπειρίες και να ατενίσουμε το μέλλον του Ελληνικού Προσκοπισμού με αισιοδοξία. 

Ήδη, αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται επισκέψεις και διαβουλεύσεις προκειμένου να καταλήξουμε στον ιδανικό χώρο για την πραγματοποίηση του Jamboree, το οποίο χρονικά προγραμματίζεται για διάρκεια 7-10 ημερών μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 17 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2020.

Το 5ο Πανελλήνιο Προσκοπικό Jamboree θα συγκεντρώσει χιλιάδες Προσκόπους από ολόκληρη την Ελλάδα, τους Απόδημους Έλληνες Προσκόπους καθώς και Αποστολές από Προσκοπικές Οργανώσεις της Ευρωπαϊκής Προσκοπικής Περιοχής.


Αγαπητοί φίλοι, 

Σας καλώ να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι στην επιτυχία του Jamboree και αρχικά διοργανώνουμε διαγωνισμό λογοτύπου και σήματος. Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στον σχετικό ατομικό διαγωνισμό, μπορείτε να στείλετε την πρότασή σας για λογότυπο του 5ου Πανελλήνιου Προσκοπικού Jamboree ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]. Το καλύτερο θα μείνει στην ιστορία και φυσικά ο/η τυχερός/ή θα κερδίσει δώρο έκπληξη!

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με τον τόπο, τις τελικές ημερομηνίες πραγματοποίησης καθώς και λεπτομέρειες για τις διαδικασίες συμμετοχής στο 5ο Πανελλήνιο Προσκοπικό Jamboree.

Η μεγαλύτερη γιορτή του Προσκοπισμού, έρχεται…

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 107 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 
11 ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ


Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 33_2019.pdf
ΑΝ.33_afiseta_jamboree.jpg