Πρόγραμμα Vodafone World of Difference 2018

Γενική Εφορεία
Date Issues: 21/09/2018
Nb: 93 / 2018


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Αγαπητοί μου,

Για ένατη συνεχή χρονιά η Vodafone πραγματοποιεί στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της εταιρείας, το πρόγραμμα World of Difference. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που φέτος προσφέρει σε δέκα (10) ευαισθητοποιημένους νέους (18 – 35 ετών) της χώρας μας τη δυνατότητα να εργαστούν για έξι μήνες σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, για να υλοποιήσουν συγκεκριμένο έργο (σύμφωνα με το παράρτημα) που θα έχουν συναποφασίσει με τον εκάστοτε οργανισμό, με σκοπό να αξιοποιήσουν την τεχνολογία ώστε να βελτιώσουν τη δράση του οργανισμού που θα επιλέξουν.

Από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα έχει στηρίξει 69 νικητές, που εργάστηκαν σε διάφορους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων και στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κρήτη, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία. Και για τη φετινή χρονιά, η εταιρεία απευθυνόμενη στα Κοινωφελή Ιδρύματα της χώρας μας επέλεξε μεταξύ άλλων να απευθυνθεί στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα.

Ενήλικα Στελέχη και Μέλη Προσκοπικών Δικτύων ανά την Ελλάδα που διακρίνονται από ενθουσιασμό, δέσμευση και δυναμισμό και μπορούν να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις κατάλληλες ικανότητες, τη γνώση και τα αναγκαία προσόντα για την υλοποίηση του έργου που προτείνουν, καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρουν τους στο πρόγραμμα έως την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, αποστέλλοντας παράλληλα ηλεκτρονικά στο Μόνιμο Βοηθό Γενικό Έφορο, κ. Α. Ευσταθίου ([email protected]), Βιογραφικό Σημείωμα και ένα σύντομο γράμμα με τους λόγους που θεωρούν ότι πρέπει να αποτελέσουν έναν από τους υποψηφίους του προγράμματος, καθώς και με την ιδέα για την πραγματοποίηση ενός έργου που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν σε συνεργασία με το Σ.Ε.Π.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απογεγραμμένα μέλη του Σ.Ε.Π., 18 ετών και άνω, κάτοικοι Ελλάδας, με άριστη γραπτή και προφορική γνώση της ελληνικής γλώσσας. Τέλος, πρέπει να είναι σε θέση να εργαστούν (αν εγκριθεί η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα) στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για μία περίοδο 6 μηνών συνεχόμενα, από τον Ιανουάριο 2019. Έπειτα από αξιολόγηση οι υποψήφιοι θα κληθούν για συνέντευξη με στόχο να επιλεγούν τα άτομα που θα αποτελέσουν την πρόταση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων προς τη Vodafone.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Vodafone www.Vodafone.gr/world-of-difference και τηλεφωνικά στο 210-7290046 (κ. Μαρία Μπενά).


Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 93_2018.pdf