Διαδραστική Εφαρμογή με Προσκοπικά τραγούδια

Γενική Εφορεία
Date Issues: 02/07/2018
Nb: 64 / 2018


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζω τη δημιουργία διαδραστικής εφαρμογής με Προσκοπικά τραγούδια, η οποία περιλαμβάνει τη μουσική και στίχους 36 Προσκοπικών τραγουδιών. 

Το τραγούδι είναι απόλυτα συνυφασμένο με την Προσκοπική Κίνηση και την προσκοπική ζωή, μας γεμίζει χαρά, κέφι, ενθουσιασμό, μας δένει σφιχτά, σφυρηλατεί χαρακτήρες και ανθρώπους με αγάπη για τη ζωή. Το τραγούδι σε κάθε Προσκοπικό Τμήμα αποτελεί τον κρίκο που συνδέει τα παιδιά με όσα έχουν βιώσει μέσα από τις δράσεις και τις αξίες μας. Είναι ο παλμός της καρδιάς μας, η ιστορία μας, οι παραδόσεις μας, είναι ο δρόμος μας, είναι το μονοπάτι μας που οδηγεί στην κορυφή.

Την συλλογή των ηχογραφημένων τραγουδιών και των στίχων τους, την επιμέλεια καθώς και την επεξεργασία της εφαρμογής, έκανε ο κ. Σπύρος Πολυζώης, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την πρωτοβουλία και την εργασία του.

Η διαδραστική αυτή εφαρμογή αποτελεί κομμάτι του υποστηρικτικού υλικού της Εφορείας Εκπαίδευσης Γ.Ε. για την εκπαιδευτική ενότητα του Προπαρασκευαστικού Κύκλου Α2.Παιχνίδι-τραγούδι και κάθε μέλος μας έχει τη δυνατότητα να την αποκτήσει στον υπολογιστή του μέσω του link: http://www.sep.org.gr/el/static/paixniditragoudi, στον τομέα Υποστηρικτικό υλικό και τίτλο Προσκοπικά τραγούδια (Διαδραστικό υλικό).

Κάθε Πρόσκοπος αξίζει να έχει στη συλλογή του την εφαρμογή αυτή!


Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 64_2018.pdf