Οι Πρόσκοποι της Κέρκυρας συνέβαλαν στον εξωραϊσμό του περιβάλλοντα χώρου του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Γενική Εφορεία
Date Issues: 16/10/2017


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Πριν μερικούς μήνες μέλη του 5ου Συστήματος Ν/Π Ποταμού και του 13ου Συστήματος Α/Π Κέρκυρας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας της ομάδας «Ολοι μαζί για την Κέρκυρα» και μαζί με 15 άλλους φορείς και ομάδες πολιτών συγκεντρώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου Κέρκυρας και φρόντισαν για τη δενδροφύτευση και τη γενικότερη διαμόρφωσή του.

Από τον Φεβρουάριο πολλοί εθελοντές, σε συνεργασία με την ομάδα απεξάρτησης, το Νοσοκομείο Ημέρας και μέρος του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου, φρόντισαν για τη συντήρηση των νεαρών φυτών και δένδρων και την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος.

Στις 15 Οκτωβρίου 2017 δόθηκε ακόμα ένα ραντεβού με τους ίδιους ανθρώπους στον ίδιο χώρο ώστε όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή να χαρούν τα φυτά που φύτεψαν και το αποτέλεσμα της πολύμηνης και κοπιαστικής διαμόρφωσης και δενδροφύτευσης της έκτασης που περιβάλλει το Νοσοκομείο να παραδοθεί στη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η γιορτή αυτή προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας, κου Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος επισκέφθηκε την εκδήλωση, χαιρέτισε εγκάρδια όλους τους συμμετέχοντες και τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία και τη διάθεση προσφοράς που επέδειξαν.