Λειτουργία Ειδικής Δράσης – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΚΑΠΑΝΙΚΗΣ

Γενική Εφορεία
Date Issues: 28/06/2017
Nb: 73 / 2017


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Στο πλαίσιο τουΠρογράμματος Δράσης και Προσφοράς της Γενικής Εφορείας και σε εφαρμογή τουΚανονισμού Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Βαθμοφόρων και ιδιαίτερα της οργάνωσηςεκπαιδεύσεων του Κύκλου Ειδικής Εκπαίδευσης - Επιμόρφωσης, ανακοινώνεται ηπραγματοποίηση μιας ειδικής δράσης που περιλαμβάνει προσφορά και εκπαίδευσηστον τομέα της Σκαπανικής σε ένα ξεχωριστό χώρο, το Άγιο Όρος.

Συγκεκριμένα θαπραγματοποιηθεί Εκπαιδευτικό Εργαστήριο με θέμα τη Σκαπανική στην Ιερά ΜονήΚουτλουμουσίου στις Καρυές Αγίου Όρους, από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017έως την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, με στόχο στο τέλος της δράσης να παραμείνουνστην Ιερά Μονή οι ξύλινες κατασκευές, ως προσφορά του Σ.Ε.Π.

Αναλυτικέςλεπτομέρειες της εκπαιδευτικής δράσης:
ü Αρχηγόςτης εκπαιδευτικής δράσης και σύνδεσμος επικοινωνίας του Σ.Ε.Π. με την Ιερά Μονήείναι το μέλος του Εκπαιδευτικού Προσωπικού κ. Κωνσταντίνος Θεολόγης (τηλ: 6945233054).
ü Ηεκπαιδευτική δράση θα ξεκινήσει στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής την Παρασκευή 1Σεπτεμβρίου 2017, όπου στις 09:45 θα πραγματοποιηθεί η αναχώρηση όλων τωνσυμμετεχόντων προς την Ιερά Μονή. Η εκπαιδευτική δράση θα ολοκληρωθεί τηνΤετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, όπου στις 12:15 οι συμμετέχοντες θα αναχωρήσουν απότη Δάφνη με προορισμό την Ουρανούπολη.
ü Λόγοτου «άβατου» του Αγίου Όρους η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άρρενεςΒαθμοφόρους και Μέλη Προσκοπικών Δικτύων.
ü Οαριθμός των συμμετεχόντων, λόγω της δυνατότητας φιλοξενίας επισκεπτών στην ΙεράΜονή, δεν θα ξεπερνά τον αριθμό των 15 ατόμων.
ü Ηαίτηση συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί ηλεκτρονικά μέσω του e-sep,όπως στις Εκπαιδεύσεις, μέσα στο ηλεκτρονικό σύστημα της Εφορείας ΕκπαίδευσηςΓ.Ε., στην εφαρμογή e-Εκπαίδευση. Η Αίτηση Συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθεί από τον Αρχηγό Συστήματοςή τον Περιφερειακό Έφορο μέχρι τηνημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. Για την επιλογή τωνσυμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει της ημερομηνίας υποβολήςτης Αίτησης που θα είναι οικονομικά τακτοποιημένη.
ü Ηημερομηνία λήξης υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχήςείναι η 25η Αυγούστου 2017.
ü Σεπερίπτωση που οι συμμετέχοντες είναι λιγότεροι από 10 άτομα, η εκπαιδευτική δράσηδεν θα υλοποιηθεί, μιας και δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους στόχους της.
ü Τοκόστος συμμετοχής για κάθε συμμετέχοντα είναι τριάντα Ευρώ (€ 30,00), το οποίοκαλύπτει μέρος των εξόδων διατροφής (πρωινά, δεκατιανά, απογευματινά), καθώςκαι μέρος των υλικών που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικήςδράσης. Τα έξοδα μετακίνησης από και προς την Ουρανούπολη θα βαρύνουν τουςίδιους τους συμμετέχοντες.
ü ΗΙερά Μονή Κουτλουμουσίου θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής τωνσυμμετεχόντων (γεύματα, δείπνα), μέρος των υλικών, καθώς και το κόστος τουδιαμονητηρίου των συμμετεχόντων (€ 25,00 / συμμετέχοντα).
ü Γιατην έκδοση των διαμονητηρίων θα μεριμνήσει ο Αρχηγός της εκπαιδευτικής δράσης.Οι συμμετέχοντες που θα επιλεγούν θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στηνηλεκτρονική διεύθυνση teok59@yahoo.gr με τον αριθμό τηςΑστυνομικής τους Ταυτότητας και το Βαπτιστικό τους όνομα (χωρίς υποκοριστικά).

Όσοι επιλεγούν να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική δράση αυτή, θαειδοποιηθούν από τον Αρχηγό της για τη συμμετοχή τους και τις λοιπέςλεπτομέρειες (εφόδια, υλικά κ.λπ.).

Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 73_2017.pdf