Ανανέωση πιστοποίησης των Ναυτοπροσκοπικών Εκπαιδεύσεων από τον Lloyd’s Register

Γενική Εφορεία
Date Issues: 08/06/2023
Nb: 56 / 2023


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων από το 2016 έχει πιστοποιηθεί από τον Lloyd’s Register ως οργανισμός που παρέχει πιστοποιημένη εκπαίδευση (Approved Training Provider), όπως επίσης και για τον τρόπο που υλοποιούνται οι Εκπαιδεύσεις:
Κυβερνήτου Ιστιοφόρου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους
Λεμβάρχου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους.

Η ως άνω πιστοποίηση ανανεώνεται κάθε χρόνο με επιθεώρηση (audit) από την εταιρεία Lloyd’s Register, στην οποία διαπιστώνεται ότι οι εκπαιδεύσεις διεξάγονται σύμφωνα με τα πρότυπα και τα προβλεπόμενα στον επίσης πιστοποιημένο Κανονισμό Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ενήλικων Μελών Σ.Ε.Π.

Έτσι και φέτος, η Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. σε συνεργασία με την Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. ολοκλήρωσαν επιτυχώς την ετήσια επιθεώρηση και ως εκ τούτου ανανεώθηκε για ακόμα ένα έτος η πιστοποίηση και η διατήρηση του Πιστοποιητικού.

Η πιστοποίηση αποτελεί ευγενική χορηγία της Hellenic Lloyd’s S.A. προς το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, ενώ είναι ιδιαιτέρως σημαντικό το γεγονός ότι αυτή η πιστοποίηση προέρχεται από τον παλαιότερο και έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρισμένους νηογνώμονες διεθνώς.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που η Hellenic Lloyd’s S.A. στηρίζει το έργο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, συμβάλλοντας σημαντικά στην προσπάθειά του να εκπαιδεύει και να προάγει στα μέλη μας τις αξίες της ναυτοσύνης και της ευγενούς άμιλλας.
Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 56_2023.pdf