Πρόσκληση συμμετοχής στις Ομάδες Εργασίας της Γενικής Εφορείας 2021-2023

Γενική Εφορεία
Date Issues: 29/09/2021
Nb: 81 / 2021


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Η Γενική Εφορεία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για την αποτελεσματική υλοποίηση του Προγράμματος Δράσης της 2021-2023 αλλά και εν γένει την επιτυχία του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Σ.Ε.Π. 2018 – 2027 απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για την συμμετοχή ενηλίκων στελεχών του Σ.Ε.Π. στις Ομάδες Εργασίας των Εφορειών της Γενικής Εφορείας.

Οι Ομάδες Εργασίας όλων των Εφορειών θα αποτελούνται από τέσσερα έως δέκα μέλη και θα επικουρούν τους Εφόρους στο έργο που επιτελούν, τις προτεραιότητες του έργου και την καθημερινή λειτουργία της Γενικής Εφορείας. Τα ενήλικα στελέχη που θα τις στελεχώσουν θα επιλεγούν με βάση την Προσκοπική τους εμπειρία αλλά και τις προσωπικές τους δεξιότητες σε κάθε τομέα έργου. Σκοπός είναι η εμπειρία αυτή να συμβάλλει και στη προσωπική τους ανάπτυξη καθώς θα έρθουν σε επαφή με ένα άλλο πεδίο Προσκοπικής δουλειάς.

Για την πιο αποτελεσματική λειτουργία των Ομάδων Εργασίας η Γενική Εφορεία έχει θέσει κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής που είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να συμμετέχουν στις εν λόγω Ομάδες Εργασίας μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα: https://forms.gle/hAJGkdxhNjGnhPgm9.

Με νεότερη Ανακοίνωση θα γίνει γνωστή η σύνθεση των Ομάδων.

Στον Προσκοπισμό έχουμε μάθει να δουλεύουμε ομαδικά για έναν κοινό σκοπό και αυτό το πνεύμα διαπερνά και τη προσφορά μας στη Γενική Εφορεία. Με τη συμμετοχή σας θα έχετε την ευκαιρία να συμβάλλετε με σκέψεις και ιδέες σε ένα έντονο και ενδιαφέρον Προσκοπικό Πρόγραμμα, σε μια αποτελεσματική διοικητική λειτουργία αλλά και σε μια σύγχρονη εικόνα του Ελληνικού Προσκοπισμού.

Σας ενθαρρύνω να συμβάλλετε σε αυτή τη κοινή προσπάθεια, κάνοντας πράξη το «όλοι μαζί» που μοιάζει τόσο αναγκαίο στην εποχή μας.




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ


Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 81_2021.pdf