To Πασχαλινό ευχαριστώ των Προσκόπων στο Υγειονομικό Προσωπικό & την Πολιτική Προστασία

Press Office
Ημ/νια Δημοσίευσης: 15/04/2020

Δελτία Τύπου
Εφορεία Γενικής Εφορείας:

To Πασχαλινό ευχαριστώ των Προσκόπων

στο ΥγειονομικόΠροσωπικό & την Πολιτική Προστασία

 

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που το ΥγειονομικόΠροσωπικό της χώρας μαζί με την Πολιτική Προστασία κλήθηκε να αντιμετωπίσει τημεγαλύτερη υγειονομική κρίση που έχει περάσει η χώρα μας.

 

Μετά από χιλιάδες εργατοώρες που έχουν «επενδύσει»οι συνάνθρωποί μας στην προστασία της δημόσιας υγείας, οι Πρόσκοποι, ημεγαλύτερη κίνηση για νέους στο Κόσμο, τους ευχαριστούν με έναν συμβολικότρόπο. Φέτος, οι Πασχαλινές Κάρτες των Προσκόπων που ήδη έχουν σταλεί σεολόκληρη την Ελλάδα,  κρύβουν ένα μήνυμααισιοδοξίας προς το Υγειονομικό Προσωπικό και τους ανθρώπους της ΠολιτικήςΠροστασίας: «Οι Έλληνες Πρόσκοποιεκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που δίνετε τη μάχη για την υγεία,την ασφάλεια των συμπολιτών μας και την Ανάσταση της κοινωνίας μας. Καλό καιευλογημένο Πάσχα σε όλες και όλους!»

 

Τέσσερα παιδιά (στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού) ζωγράφισαντη μάχη ενάντια στον Κορονοϊό που δίνουν στην πρώτη γραμμή Υγειονομικό Προσωπικόκαι Πολιτική Προστασία και οι ζωγραφιές αυτές έγιναν ευχετήριες κάρτες αγάπηςκαι ευγνωμοσύνης.

 

Μένουμε σπίτι… με δράσεις δημιουργικής απασχόλησης

Προκειμένου να γίνει πιο ευχάριστη η παραμονή στοσπίτι οι Πρόσκοποι παρουσιάζουν σε μέλη τους και μη, μια σειρά από ιδέες καιενέργειες προκειμένου μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, αλλά καιενήλικες να περάσουν δημιουργικά και να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους, με τίτλο: «Μένουμεσπίτι… υπόθεση αντι-κοροναϊκή!»,αλλά και Πασχαλινές ασχολίες αποκλειστικά γιαπαιδιά δημοτικού!

 

Δείτετις προτάσεις για δημιουργική απασχόληση: http://bit.ly/menoume_spiti

Δείτετις Πασχαλινές προτάσεις: https://bit.ly/pasxastospiti

 

Περισσότερα για τους Προσκόπους: www.gineproskopos.gr και www.scouts4sdgs.gr


Attachements

ΔΤ_Πρόσκοποι_Ευχαριστώ.docx
scouts_thanks.jpg
scouts_easter.jpg