Τι θα κάνει το παιδί μου στους Προσκόπους;

Στους Προσκόπους τα παιδιά και οι νέοι κάνουν νέους φίλους, αποκτούν συναρπαστικές εμπειρίες και μαθαίνουν νέες δεξιότητες.

Ναι, κάνουμε κατασκήνωση, πεζοπορία, ιστιοπλοΐα και περιπετειώδεις δραστηριότητες. Ωστόσο, κάθε εβδομάδα μπορούμε επίσης να κάνουμε παρέα με τους φίλους μας και να διασκεδάζουμε, παίζοντας, δουλεύοντας με ομάδα και αναλαμβάνοντας νέες προκλήσεις. Κάθε εβδομάδα δίνουμε σε χιλιάδες παιδιά, εφήβους και νέους τις δεξιότητες που χρειάζονται για το σχολείο, το πανεπιστήμιο, τη δουλειά, τη συνέντευξη, τη σημαντική ομιλία, τη δύσκολη πρόκληση και τα μεγάλα όνειρα τους. Τις δεξιότητες που χρειάζονται για τη ζωή.


Είναι ο Προσκοπισμός για το παιδί μου;

Ο Προσκοπισμός είναι για όλους. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εδώ. Για κάθε παιδί και για κάθε νέο, υπάρχει μια περιπέτεια που τον περιμένει για να του δώσει νέες δεξιότητες. Και θα βοηθήσουμε σε αυτό. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την προσβασιμότητα, μιλήστε με τον υπεύθυνο του κοντινού σας Προσκοπικού Συστήματος.


Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 2.000 γονείς Προσκόπων
Πώς μπορεί να εγγραφεί το παιδί μου στους Προσκόπους;

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε το πλησιέστερο Προσκοπικό Σύστημα στη γειτονιά ή στην πόλη σας, να συζητήσετε με τα υπεύθυνα στελέχη και να κάνετε μία αίτηση εγγραφής. Μπορείτε αν θέλετε να συμπληρώσετε ένα «Αίτημα ενδιαφέροντος γονέα / κηδεμόνα», και θα διαβιβάσουμε εμείς τα στοιχεία σας στο κοντινό σας Προσκοπικό Σύστημα, ώστε οι υπεύθυνοι να επικοινωνήσουν μαζί σας.