Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο - Office 365

Το Σ.Ε.Π. παρέχει τη δυνατότητα στα συστήματα και τις εφορείες του να χρησιμοποιούν λογαριασμούς της μορφής [email protected]. Μάλιστα, όλες οι Εφορείες, τα Προσκοπικά Κέντρα και οι Ενώσεις Παλαιών Προσκόπων του Σ.Ε.Π. είναι υποχρεωμένες από τον κανονισμό διοίκησης, να χρησιμοποιούν για την επίσημη επικοινωνία τους αποκλειστικά αυτή τη διεύθυνση. Ο λογαριασμός παρέχεται χωρίς κάποια χρέωση.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων από το 2015 χρησιμοποιεί την σουίτα εφαρμογών Office 365 μέσω του προγράμματος δωρεάς της Microsoft.

Η σουίτα εφαρμογών Office 365 είναι ένα σύνολο επαγγελματικών εργαλείων για επικοινωνία και συνεργασία, όλα διαθέσιμα στο cloud. Οι έχοντες δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας αυτής λαμβάνουν ένα πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, video conferencing, χώρο στο cloud και διαδικτυακή πρόσβαση στο Office, Word, Excel, PowerPoint and OneNote. Χάρη στην τεχνολογία του cloud, η πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω μπορεί να γίνει από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Χρειάζεστε βοήθεια; Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε αυτόν τον σύνδεσμο ή να απευθυνθείτε στο [email protected].

Πρόσβαση στο Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στον λογαριασμό σας.