Εργαστήριο: "Μεγάλες κατασκευές"

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 21/01/2023
A/A: / 2023

Εργαστήριο: "Μεγάλες κατασκευές"
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Απόδημων Ελλήνων Προσκόπων
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 01/02/2023 έως 01/02/2023
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Εστία Προσκόπων Καΐρου
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 23/01/2023
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Μελαχροινούδης Ιωάννης
Κόστος Συμμετοχής: 10 €

Υπεύθυνος Ενότητας : Μελαχροινούδης Ιωάννης, 

Τόπος : Εστία Προσκόπων Καΐρου (Αιγύπτου)

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής : Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, και ώρα 12.00 έως και 18.00

Δικαίωμα συμμετοχής 
Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη και Μέλη Προσκοπικού Δικτύου που έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν καταβάλλει το ποσό της οικονομικής συμμετοχής (όπου απαιτείται) και η αίτησή του έχει εγκριθεί από την Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. 

Το εργαστήριο απευθήνεται για τους Απόδημους Έλληνες Προσκόπους που ζούν στην Αίγυπτο.

Δήλωση συμμετοχής 
Για τη δήλωση συμμετοχής από το Ενήλικο Στέλεχος ή το Μέλος Προσκοπικού Δικτύου και την έγκρισή της από το προϊστάμενο Ενήλικο Στέλεχος (ΑΣ, ΠΕ) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-sep, οι οδηγίες βρίσκονται στην ενότητα «Βοήθεια» του e-sep ή μπορείτε να τις βρείτε εδώ.  Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δε διαθέτει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα e-sep, τις σχετικές οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Όλες οι πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντες στην Προσκοπική Εκπαίδευση (για κάθε ρόλο χωριστά), βρίσκονται στην ενότητα "Εκπαίδευση Ενήλικων Μελών", της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π..

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι θα καταβάλλούν το ποσό συμμετοχής τους στην εκπαιδευτική ενότητα την ημέρα διεξαγωγής. 

Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρευρεθεί  και δεν ενημερώσει έγκαιρα για την απουσία του, το λιγότερο από 7 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους το ποσό δεν επιστρέφεται.

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των Προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.