Παράταση Προγράμματος Ανακύκλωσης Συσκευών και Αξεσουάρ σε συνεργασία με τη Vodafone

Διοικητικό Συμβούλιο
Ημ/νια Έκδοσης: 26/03/2021
A/A: 24 / 2021

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων


Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης 117/26.11.2021, σας γνωρίζουμε ότι λόγω των συνεχόμενων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 η περίοδος υλοποίησης του Προγράμματος Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ που υλοποιεί το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σε συνεργασία με τη Vodafone παρατείνεται.

Συγκεκριμένα, με γνώμονα τη διευκόλυνση κατά το δυνατόν των Προσκοπικών Συστημάτων, ως καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση του προγράμματος ορίζεται η 15η Μαΐου 2021. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα 20 Προσκοπικά Συστήματα που θα έχουν συγκεντρώσει και παραδώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα σε κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, θα κερδίσουν όπως κάθε χρόνο ένα χρήσιμο δώρο! Φέτος, το Σύστημα που θα έρθει πρώτο στην κατάταξη θα κερδίσει ένα drone DJI Mavic Mini και τα υπόλοιπα 19 Συστήματα θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή 150€ για να προμηθευτούν ό,τι τους είναι απαραίτητο για τις δράσεις τους από το Προσκοπικό Πρατήριο.

Διαδικασία συμμετοχής:
- Συγκεντρώνετε όσες περισσότερες συσκευές και αξεσουάρ (κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, μπαταρίες κινητών τηλεφώνων, hands free, tablets, καλώδια, θήκες, προσόψεις κ.λπ.).
- Μέχρι 15.5.2021, τα πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα Vodafone (δείτε εδώ ποιο είναι δίπλα σας).
- Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καταστήματος πραγματοποιείται η καταμέτρηση των αξεσουάρ & συσκευών, συμπληρώνεται και σφραγίζεται το σχετικό έντυπο (επισυνάπτεται). 
- Αποστέλλετε έως τις 15.5.2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση dxasilidi@sep.org.gr το παραπάνω συμπληρωμένο έντυπο, μαζί με μία φωτογραφία που αποτυπώνει τον κάδο ανακύκλωσης γεμάτο, μαζί με τα παιδιά του Συστήματος.

Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sep.org.gr/vodafone.

Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στην εφαρμογή των Στόχων:
12: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 
17:ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24_2021.pdf