Ιδέες και χρήσιμο υλικό για την πραγματοποίηση Προσκοπικών Δράσεων εξ αποστάσεως

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 11/11/2020
A/A: 110 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος


Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε. 109/4.11.2020 «Πραγματοποίηση Προσκοπικών Δράσεων ανά Περιφερειακή Ενότητα, σύμφωνα με τα ισχύοντα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της λοίμωξης COVID-19» και της μεταγενέστερης κατηγοριοποίησης όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας στο επιδημιολογικό επίπεδο συναγερμού (γκρι), οι Προσκοπικές Δράσεις μας μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020 θα διεξάγονται μόνο εξ αποστάσεως.

Για τον λόγο αυτό και για την υποστήριξη και διευκόλυνση των Ενηλίκων Στελεχών των Προσκοπικών Τμημάτων, με την επιμέλεια των Εφορειών Κλάδων της Γενικής Εφορείας συγκεντρώθηκαν και παρουσιάζονται όλες οι ιδέες, χρήσιμο υλικό, εγχειρίδια και προγράμματα για εξ αποστάσεως δραστηριότητες που έχουν ανακοινωθεί από τη Γενική Εφορεία από τον προηγούμενο Μάρτιο έως τώρα αλλά και ιδέες που απεστάλησαν από τις Περιφερειακές Εφορείες, στη νέα ενότητα της ιστοσελίδας μας Scouting At Home.

Ο εμπλουτισμός της συγκεκριμένης ενότητας θα είναι συνεχής και καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν να αποστείλουν τις ιδέες τους για εξ αποστάσεως δραστηριότητες στις Εφορείες Κλάδων Γ.Ε., στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις cubs@sep.org.grscouts@sep.org.grexplorers@sep.org.gr και scout.network@sep.org.gr.

Μένουμε ασφαλείς… Συνεχίζουμε το Προσκοπικό Παιχνίδι!



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ
4 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 110_2020.pdf