Υλοποίηση υποστηρικτικών Webinars για ενήλικες

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 11/05/2020
A/A: 49 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε. 41/21.04.2020 και στο πλαίσιο της υποστήριξης του ενήλικου δυναμικού μας, η Γενική Εφορεία συνεχίζει τον προγραμματισμό διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars), που έχουν ως σκοπό να υποστηρίξουν ψυχολογικά όλα τα Ενήλικα Μέλη μας, να δώσουν χρήσιμα εφόδια και εργαλεία για την περίοδο αυτή, να εκτιμήσουμε την κατάσταση και τα θετικά της, ώστε τελικά να καταφέρουμε να μετουσιώσουμε την όποια δυσκολία σε ευκαιρία, το όποιο πρόβλημα σε πρόκληση.

Το 4ο webinar θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στις 17.00, με θέμα «Η επόμενη μέρα» και εισηγητή τον κ. Στέφανο Ξενάκη, συγγραφέα των βιβλίων «Το Δώρο» και «Κάπταιν». Η συμμετοχή στο webinar είναι ελεύθερη για όλους τους ενήλικες, οπότε ο καθένας έχει την ευκαιρία να προσκαλέσει φίλους και γνωστούς που θεωρεί ότι μπορούν να ωφεληθούν από τη θεματολογία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του webinar, το βιογραφικό του εισηγητή και τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να βρείτε στο σχετικό άρθρο στο blog του Σ.Ε.Π.

Επίσης, σημειώνουμε ότι στο κανάλι του Σ.Ε.Π. στο Youtube έχουν αναρτηθεί τα προηγούμενα webinars που πραγματοποιήθηκαν και μπορεί ο καθένας να τα παρακολουθήσει.

Για όποια απορία ή διευκρίνιση θέλετε, μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη Υποστήριξης Προσκοπικού Προγράμματος κ. Αικατερίνη Κοτσίνα (kkotsina@sep.org.gr) καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση webinars@sep.org.gr.


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 4: ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 49_2020.pdf