Οι Πρόσκοποι συμμετέχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα “No Finish Line Athens”

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 17/03/2017
A/A: 29 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει με την ΜΚΟ «Μαζί για το παιδί» και της συνεχούς προσπάθειάς του για ενεργό κοινωνική προσφορά, αποφάσισε να συμμετάσχει με Ομάδα μελών του στον φιλανθρωπικό αγώνα «No Finish Line Athens”.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διεθνή αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό ο οποίος μετά από το Μονακό, το Παρίσι, το Όσλο, έρχεται για πρώτη φορά και στην Αθήνα για να ενταχθεί στη διεθνή σειρά των πρωτοποριακών αγώνων δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα αφιερωμένων στα παιδιά.


Το
No Finish Line Athens, θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 30 Απριλίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με την οργανωτική ευθύνη του αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου «Ερμής 1877», και την επίβλεψη του NFL International. Το “NO FINISH LINE” είναι ένας αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου σε μία πρωτότυπη διαδικασία 90 συνεχόμενων ωρών, ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό. Όλοι όσοι θέλουν μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από τοΚ ανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΊΟ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29_2017.pdf