Δ1. Ιδεολογική Ολοκλήρωση Σκοπού και Αποαστολής Προσκοπισμού (8η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 20/09/2022
A/A: / 2022

Δ1. Ιδεολογική Ολοκλήρωση Σκοπού και Αποστολής Προσκοπισμού
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 27/10/2022 έως 27/10/2022
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Προσκοπικό Κέντρο "Άγιος Ανδρέας" Αττικής
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 17/10/2022
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Μπονώρη Χριστίνα
Κόστος Συμμετοχής: 15 €

Υπεύθυνη Ενότητας : Μπονώρη Χριστίνα,  


Τόπος : Προσκοπικό Κέντρο "Άγιος Ανδρέας" 


Ημερομηνία διεξαγωγής: Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 έως και 23.00.


Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής: Πληρωμή μέσω RF 


Υπεύθυνος Οικονομικής Διαχείρισης : Γενική Εφορεία


Δικαίωμα συμμετοχής       

Δικαίωμα συμμετοχής στην Εκπαίδευση έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δηλώσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους, έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα  και έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο Προσκοπικής Μεθοδολογίας και τον Κύκλο Κατασκηνωτικής Τεχνικής/ Μεγάλων Δράσεων Υπαίθρου/ Μεγάλο Ταξίδι.  

Η Εκπαίδευση του Διακριτικού Δάσους Βαθμοφόρων απευθύνεται σε Βαθμοφόρους όλων των Κλάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων  τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu. στο πεδίο που αναγράφει, Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Σ.Ε.Π. Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποια Εκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτητα εάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.  

Η αίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, θα γίνεται αποδεκτή μόνο με την καταβολή της οικονομικής συμμετοχής. 

Η αίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, θα γίνεται αποδεκτή μόνο με την καταβολή της οικονομικής συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό. Οιενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι έχοντας τον κωδικό RF καταβάλλούν το ποσό της συμμετοχήςστην εκπαιδευτική ενότητα, είτε με web-banking (από το πεδίο"Πληρωμές" της τράπεζας ALPHA BANK) είτε με φυσική παρουσία στηνΤράπεζα.


Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρευρεθεί  και δεν ενημερώσει έγκαιρα για την απουσία του, το λιγότερο από 7 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους θα πρέπει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό υπ' αριθμ.362-002002-004018 (IBAN: GR 39 0140 3620 3620 0200 2004 018) της ALPHA BANK (υπεύθυνος για την καταβολή είναι ο αρμόδιος Αρχηγός Συστήματος ή Περιφερειακός Έφορος).


Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Οι εκπαιδευόμενοι θα διανυκτερεύσουν στο Προσκοπικό Κέντρο.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.