Ν4. Πιστοποίηση Πτυχίου Κυβερνήτου Ιστιοφόρου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους με πιστοποίηση LR (1η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 04/08/2022
A/A: / 2022

Ν4. Πιστοποίηση Πτυχίου Κυβερνήτου Ιστιοφόρου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους με πιστοποίηση LR
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 27/09/2022 έως 01/10/2022
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης Ν. Πρίντζιος
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 09/09/2022
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Μήτρου Μιχάλης
Κόστος Συμμετοχής: 50 €

Υπεύθυνος Σχολής: Μιχάλης Μήτρου

Πρακτικό Μέρος: από Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 έως το Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:00 στη Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης «Ν. Πρίντζιος»

Τόπος : Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης «Ν. Πρίντζιος»

Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής:  Έκδοση ταυτότητας πληρωμής RF

Πιστοποίηση Παλαιοτέρων Πτυχίων

 

Εφόσον ο αριθμός Εκπαιδευομένων έχεισυμπληρωθεί και υπάρχουν Κυβερνήτες επιθυμούντες να λάβουν πιστοποιημένοπτυχίο, αυτοί συγκροτούν ιδιαίτερη ομάδα προκειμένου να εκπληρώσουν τιςτεθείσες προϋποθέσεις. Η ομάδα αυτή δεν μπορεί να υπερβαίνει σε αριθμό το 1/3των Εκπαιδευομένων. Αν επιθυμούν περισσότεροι να πιστοποιηθούν γίνεται επιλογήμε βάση το χρόνο υποβολής της αίτησης. Σε κάθε περίπτωση οι πιστοποιούμενοικάτοχοι πτυχίου Κυβερνήτου πρέπει να εκτελέσουν εν πλω τα προβλεπόμενααντικείμενα.

 

Τη Σχολή μπορούν να παρακολουθήσουν Κυβερνήτεςμε Εντολή Διοίκησης, οι οποίοι έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα κλιμάκια τουςσύμφωνα με τα προβλεπόμενα. 

 

Οι Κυβερνήτες θα πρέπει να συμμετέχουν σε όλοτο ταξίδι και να παρακολουθήσουν τα θέματα ("Εσωλέμβια μηχανή/Δηζελοκίνητη- "Έρευνα & Διάσωση" – “Διαχείριση Λάθους” - 6ωρος πλους μειστιοφόρο ανοικτής θαλάσσης) και θα λάβουν το Πτυχίο τοςυ με πιστοποίηση χωρίςνα υποβληθούν εκ νέου σε εξετάσεις. Διευκρινίζεται ότι όποιος έχει πτυχίοανοικτής θαλάσσης (Σ.Ε.Π. ή Ναυτικού Ομίλου) δεν απαιτείται να επιβεί γιαεξοικείωση σε ιστιοφόρο ανοικτής θαλάσσης.

 

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, τωνδράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνιαεφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλονταςστη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στηνεφαρμογή του Στόχου 4 : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ