Πανελλήνια Δράση Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων «Πρεσβευτές του Καλού»

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 30/01/2020
A/A: 8 / 2020

Ανακοίνωση


Ενόψει του καθιερωμένου εορτασμού της Ημέρας Σκέψεως, η Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος αποφάσισε κατά τη πρώτη συνεδρίασή της την υλοποίηση μιας δράσης προσφοράς όλων των Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων, με σύνθημα «Πρεσβευτές του Καλού».

Συγκεκριμένα, οι Ενώσεις Παλαιών Προσκόπων καλούνται να συντονιστούν στην υλοποίηση καλών πράξεων τα Σαββατοκύριακα 22 - 23/2/2020 και 29/2 - 1/3/2020, στέλνοντας το απαραίτητο μήνυμα αγάπης και  παγκόσμιας συναδέλφωσης που αξίζει. Αυτές οι δράσεις θα δημιουργήσουν μια αλυσίδα προσφοράς που στη συνέχεια θα προβληθεί ευρύτερα με μέριμνα της Κ.Ε.Π.Π.Ε.

Προτρέπω όλες τις Ενώσεις Παλαιών Προσκόπων να συμβάλλουν σε αυτή τη δράση και εύχομαι να έχει επιτυχία, καταδεικνύοντας τη διεισδυτικότητα των Παλαιών Προσκόπων στις τοπικές κοινωνίες. 




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 8_2020.pdf
ΑΝ.8_Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος.pdf
ΑΝ.8_Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος_Αφίσα.png