Οι Πρόσκοποι συμμετέχουν στη δράση “Let’s Do It Greece”

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 07/03/2017
A/A: 26 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενεργό κοινωνική προσφορά και δράση αποφάσισε να συμμετάσχει για ακόμη μία χρονιά στη δράση “Lets DoIt Greece”.

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί για έβδομη συνεχή χρονιά η δράση “Let’s Do It Greece”,η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια διεθνώς, που έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός είναι μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.


Το σύνθημα της δράσης είναι «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε όλη την Ελλάδα για να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα σε μία μόνο μέρα!» Σε αυτή την προσπάθεια, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θα συμμετέχει ενεργά! Παρακαλούμε τα Προσκοπικά Συστήματα να ενημερώσουν τον Περιφερειακό τους Έφορο για τις δράσεις που προγραμματίζουν να υλοποιήσουν και στη συνέχεια, να συμπληρώσουν τη φόρμα που είναι αναρτημένη εδώ. Για να συμπεριληφθούν οι δράσεις στον χάρτη του
Lets Do It Greece, θα πρέπει να συμπληρώσετε το αντίστοιχο πεδίο στην ιστοσελίδα (πατήστε εδώ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν συμπληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Κώστα Τάτση, Έφορο Περιβάλλοντος Γ.Ε. (τηλ: 6932640503, mail: [email protected]).

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26_2017.pdf