Μεταβολή στη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου

Διοικητικό Συμβούλιο
Ημ/νια Έκδοσης: 25/07/2019
A/A: 53 / 2019

Ανακοίνωση

Σας γνωρίζουμε ότι στις 17 Ιουλίου 2019, παραιτήθηκε η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βάσω Κόλλια από τα καθήκοντά της και από τη θέση της ως Τακτικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Στη συνέχεια, στις 22 Ιουλίου 2019 τα μέλη του Δ.Σ. κ. Ζαχαρίας Αντωνιάδης και κ. Ιωάννης Σπύρου παραιτήθηκαν από τη θέση τους ως Τακτικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 23ης Ιουλίου 2019, έκανε δεκτή την παραίτηση των ανωτέρω Μελών του και κάλεσε, σε εφαρμογή του Οργανισμού του Σ.Ε.Π. (Π.Δ. 115/12.5.2014, άρθρο 11 παρ. ε), τον κ. Ιωάννη Κασμίρογλου, τρίτο στη σειρά εκλεγμένο ως Αναπληρωματικό Μέλος κατά τις αρχαιρεσίες της 41ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2017, να καταλάβει την κενωθείσα θέση.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, η σύνθεση και η συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος

Ισίδωρος Κανέτης

Αντιπρόεδρος

Ιωάννης Κασμίρογλου

Αντιπρόεδρος

Γεώργιος Χουρδάκης

Γενικός Γραμματέας

Κωνσταντίνος Πατινιωτάκης

Γενικός Έφορος

Χριστόφορος Μητρομάρας

Οικονομικός Σύμβουλος

Ηλίας Λουλούδας

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας

 

Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων

Νικόλαος Μάστορας – Γκουλέμας

Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων

Κωνσταντίνος Εφραιμίδης

Αναπλ. Γενικός Έφορος

Παντελής Προμπονάς

Μέλη

Εμμανουήλ Απλαδενάκης

 

Νικόλαος Καραΐσκος

 

Δέσποινα Παπαθεοδούλου

 

Νικόλαος Χαλιάσος



Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά την κ. Βάσω Κόλλια, τον κ. Ζαχαρία Αντωνιάδη και τον κ. Ιωάννη Σπύρου για το έργο τους. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο στην ίδια συνεδρίαση, εξέλεγξε τον κ. Ιωάννη Κασμίρογλου ως Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και τον κ. Νικόλαο Χαλιάσο ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Το Δ.Σ. παραμένει προσηλωμένο στη διαρκή προσπάθεια για την υλοποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου Σ.Ε.Π. 2018-2027, η οποία αποτελεί υπόθεση όλων των ενηλίκων Μελών της Κίνησης και απαιτεί από όλους αφοσίωση στο κοινό μας όραμα, πίστη και έμπρακτη εφαρμογή των Αρχών του Προσκοπισμού και δέσμευση στην Αποστολή μας.

Στην αυγή του εορτασμού των 110 χρόνων ζωής και δράσης του Ελληνικού Προσκοπισμού ας γράψουμε όλοι μαζί μια νέα λαμπρή σελίδα στην Ιστορία μας με ενότητα και ομοψυχία.



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ 
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ



Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 53_2019.pdf