Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Π. με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Press Office
Ημ/νια Δημοσίευσης: 25/01/2017

Δελτία Τύπου
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2017, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, δέχθηκε σε ακρόαση τα μέλη του Δ.Σ. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) και συγκεκριμένα τους κ.κ. Χρήστο Λυγερό - Πρόεδρο Δ.Σ., Ιωάννη Κασμίρογλου – Αντιπρόεδρο, Ξενοφώντα Σπιταδάκη – Αντιπρόεδρο,  Νίκο Χαλιάσο – Γενικό Γραμματέα, Θοδωρή Κεφαλά – Γενικό Έφορο, Νικόλαο Καραϊσκο – Σύμβουλο Ακινήτου Περιουσίας, Μαριάνα Φράγκου – Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων, Χριστόφορο Μητρομάρα – Αναπλ. Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Μανίκη – Αναπλ. Γενικό Έφορο, Ισίδωρο Κανέτη – Σύμβουλο, Ηλία Λαδά – Σύμβουλο και Νικόλαο Μάστορα Γκουλέμα – Σύμβουλο. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διευθυντής Προσκοπικού Προγράμματος κ. Αθανάσιος Ευσταθίου.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις δράσεις και ενέργειες που υλοποιεί το Σ.Ε.Π. σχετικά με το προσφυγικό και για την προτεινόμενη διοργάνωση Ημερίδας για τον Εθελοντισμό. 

Ο Πρόεδρος που παρακολουθεί και ενδιαφέρεται για το έργο που επιτελεί ο Προσκοπισμός, συνεχάρη το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για το έργο που έχει αναλάβει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, στην ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων για το προσφυγικό, σε συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές Προσκοπικές Οργανώσεις. Επίσης άκουσε με ενδιαφέρον και ενθάρρυνε την ανάληψη πρωτοβουλίας για τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου για τον εθελοντισμό. 


Επισυνάψεις

ΔΤ Συνάντηση μελών ΔΣ ΣΕΠ με Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΠτΔ f.doc
DSCN8977.JPG