Ολοκλήρωση εργασιών ιστοσελίδας Σ.Ε.Π.

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 01/03/2017
A/A: 20 / 2017

Ανακοίνωση

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 39/2016, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, σε εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου Δράσης Σ.Ε.Π. για τη περίοδο 2013-2017 και της προτεραιότητας «Σύγχρονο Πρόσωπο – Ελκυστική Εικόνα», ολοκλήρωσε τις εργασίες για την ανανέωση της ιστοσελίδας η οποία είναι ήδη προσβάσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sep.org.gr.

Θωρακίζοντας τους ειδικούς στόχους που έχουν τεθεί από το σχέδιο δράσης και ενισχύοντας την σπουδαιότητα της ηλεκτρονικής μας παρουσίας, ο νέος ιστότοπος καλύπτει τιςανάγκες για μια σύγχρονη και ελκυστική προβολή και διαθέτει την απαιτητική τεχνική υποδομή για την στρατηγική ανάρτηση περιεχομένου για τα μέλη μας όπως Ανακοινώσεις, Εκπαιδεύσεις και ο Χάρτης.

Παρ’ όλο τον χρόνο που πήρε η προετοιμασία και γραμμογράφηση όλης αυτής της πληροφορίας, δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάρτηση όλου του υλικού, είναι ένα στάδιο που εργάζονται εντατικά, η Ομάδα Εργασίας που έχει αναλάβει το έργο όπως επίσης και οι υπηρεσίες της Κεντρικής Διοίκησης. 

Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο γι’ αυτό εάν έχετε παρατηρήσεις σχετικά με προβλήματα στην εμφάνιση και λειτουργία της ιστοσελίδας παρακαλούμε να μας τα επικοινωνήσετε στην διεύθυνση [email protected]r.

Στην εποχή της ταχύτητας διάχυσης της πληροφορίας, αλλά και της έγκυρης ενημέρωσης το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων προχωρά στην ανανέωση της εικόνας του στον ευαίσθητο χώρο του διαδικτύου, λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια της επίσημης ιστοσελίδας του.

Προσδοκούμε ότι η νέα ιστοσελίδα θα αποτελέσει εργαλείο ενημέρωσης των Ενηλίκων Στελεχών και Μελών του Σ.Ε.Π., προβάλλοντας παράλληλα στους επισκέπτες και συνεργάτες μας τη σύγχρονη εικόνα που οφείλει να έχει μία παιδαγωγική κίνηση για νέους καινέες.


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20_2017.pdf