6η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Λυκοπούλων

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 01/03/2017
A/A: 19 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων

Σε υλοποίηση του Προγράμματος Δράσης της Γενικής Εφορείας 2015-2017 και στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 85 Χρόνια του Κλάδου Λυκοπούλων στην Ελλάδα, ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση της 6ης Πανελλήνιας Συνάντησης Βαθμοφόρων του Κλάδου Λυκοπούλων.

Σκοπός της Συνάντησης είναι, η γνωριμία μεταξύ Βαθμοφόρων του Κλάδου από ολόκληρη την Ελλάδα, η άμεση επικοινωνία με την Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε., αλλά κυρίως η βιωματική εκπαίδευση των Ενηλίκων Στελεχών μας. Στο διήμερο αυτό τόσο οι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί των Αγελών, όσο και οι Έφοροι του Κλάδου θα βιώσουν χρήσιμες και πρωτότυπες δραστηριότητες για Λυκόπουλα και θα εφοδιαστούν με νέες ιδέες που θα τους βοηθήσουν στην προσπάθεια της βελτίωσης ενός ποιοτικού προγράμματος για τις Αγέλες των Λυκοπούλων.

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 (από ώρα 11.00’) καιτην Κυριακή 7 Μαΐου 2017 (μέχρι ώρα 17.30’), στο Προσκοπικό Κέντρο «Θ.Λίτσας», στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Το Κέντρο είναι ένα από τα παλαιότερα στην Ελλάδα και βρίσκεται εγκατεστημένο στη βορειοδυτική πλευρά του ορεινού συγκροτήματος του Χορτιάτη, πάνω σ’ ένα μικρό οροπέδιο, κάτω από την κορυφή 1080 και σε υψόμετρο 750 μ. Περιβάλλεται από πυκνό δάσος καστανιάς και βλέπει σεανοιχτό ορίζοντα τη λίμνη Βόλβη, μέχρι και πέρα από το μεγάλο Έμβολο και σε βάθος, από την Θεσσαλονίκη μέχρι τον Όλυμπο.

Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικόχώρο του Κέντρου σε αντίσκηνα με φροντίδα των συμμετεχόντων.
Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται στα € 30,00 και περιλαμβάνει: 

 • Ελαφρύ μεσημεριανό, απογευματινό και δείπνο Σαββάτου
 • Πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό Κυριακής
 • Αναμνηστικά της Συνάντησης
 • Έξοδα Διαμονής
 • Έξοδα Υλικού Προγράμματος 

Η συμμετοχή μπορεί να κατατίθεται καθημερινά στην Οικονομική Υπηρεσία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων ή στον τραπεζικό λογαριασμό 362-002002-004000 της ALPHA ΒΑΝΚ (IBAN: GR40 0140 3620 3620 02002004 000), αναγράφοντας ως αιτιολογία «6ΠΣΚΛ - Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα».

Μετά την κατάθεση της Οικονομικής Συμμετοχήςθα πρέπει να συμπληρώνετε ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συμμετοχής στη διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbp5dm7CG7rtrcSNiDR_Yv9fCkDHBsLOUWK4nXbdCI-gX3DQ/viewform

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 29 Απριλίου 2017.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την πρόσβασηστο Προσκοπικό Κέντρο και το Πρόγραμμα της Συνάντησης θα λάβουν οι συμμετέχοντες από τη Γραμματεία της Δράσης. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail:[email protected] ή τηλεφωνικά με τον Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε. κ. Παντελή Προμπονά (6949287516).

Η Συνάντηση διοργανώνεται από Οργανωτική Επιτροπή, η οποίααποτελείται από τους:

 • Παντελή Προμπονά, Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε.
 • Στέλιο Νικογιάννη, Αναπληρωτή Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε.
 • Παναγιώτη Μανασή, Αναπληρωτή Περιφερειακό Έφορο Θεσσαλονίκης
 • Μαρία Αντύπα, Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων Π.Ε. Θεσσαλονίκης
 • Κλαίρη Τσίγγα, Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων Π.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας &Θράκης
 • Δήμητρα Κεφαλά, Έφορο Εκπαίδευσης Π.Ε. Μαγνησίας
 • Αναστάσιο Λυρίτση, Αρχηγό του 10ου Σ.Π. Αναλήψεως

Μετά την Καλλιπεύκη Ολύμπου, τον Παρνασσό, τον Παράδεισο Ρεθύμνου, τα Χάνια Πηλίου και τον Διόνυσο Αττικής, η Θεσσαλονίκη θα υποδεχθεί τα Ενήλικα Στελέχη του Κλάδου Λυκοπούλων που με το κέφι και τον παλμό τους θα δημιουργήσουν και πάλι αξέχαστες στιγμές. Σας περιμένω να γιορτάσουμε, να τραγουδήσουμε, να παίξουμε, να συζητήσουμε…

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19_2017.pdf